Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

FINEST - Nyheter & Aktuellt

Här hittar du omvärldsbevakning med tips på nyheter, rapporter och event samt det som skrivs om vårt och våra partners bidrag till en hållbar omställning av det svenska livsmedelssystemet.

2025-10-24

Vilda bär som konserveringsmedel – FINEST forskning i Utrecht

Under juli 2025 arrangerades en större workshop i mykologi vid Westerdijk Fungal Biodiversity Institute vid Utrecht universitet i Nederländerna. Mötena organiseras av International Commission on Food Mycology och hålls vart tredje år. Denna gång var det ett samarrangemang med International Commission on Penicillium and Aspergillus.

Läs hela nyheten

2025-10-24

2025-08-22

2025-04-30

2025-04-30

2025-04-30

2025-04-30

2025-04-30

2024-12-10

2024-12-10

2024-12-10

2024-12-09

2024-11-22

2024-11-11

2024-10-31

2024-10-17

2024-10-01

2024-09-16

2024-09-16

2024-09-03

2024-07-09

2024-07-08

2024-06-19

2024-06-03

2024-06-03

2024-06-03

2024-05-20

2024-05-14

2024-04-22

2024-04-17

2024-04-15

2024-03-18

2024-03-12

2024-03-12

2024-03-05

2024-03-04

2024-03-04

2024-02-28

2024-02-14

2024-01-24

2024-01-17

2023-12-04

2023-11-30

2023-11-14

2023-11-10

2023-11-03

2023-09-26

2023-09-26

2023-09-25

2023-09-06

2023-07-04

2023-07-03

2023-06-22

2023-05-26

2023-03-07

2023-02-28

2022-12-01

2022-12-01

2022-09-13

2022-09-06

2022-09-06

2022-08-31

2022-07-07

2022-07-04

2022-06-20

2022-05-31

2022-05-27

2022-05-27

2022-05-05

2022-03-21

2022-02-11

2022-02-11

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

Karin Östergren

Kontaktperson

Karin Östergren

Senior Forskare

+46 70 420 56 19

Läs mer om Karin

Kontakta Karin
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.