Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
-

FINEST - Nyheter & Aktuellt

Här hittar du omvärldsbevakning med tips på nyheter, rapporter och event samt det som skrivs om vårt och våra partners bidrag till en hållbar omställning av det svenska livsmedelssystemet.

2025-08-22

Ny forskning visar hur fermenteringsföretag förnyar sina affärsmodeller

Artikeln “Business model innovation in food system transitions: An exploratory case study of fermentation firms” av Linus Thomson, Johnn Andersson och Niklas Fernqvist har publicerats i Environmental Innovation and Societal Transitions. Studien undersöker hur nya teknikbaserade företag (NTBFs) inom Europas biomass- och precisionsfermenteringssektorer förnyar sina affärsmodeller i en dynamisk övergångskontext.

Läs hela nyheten

2025-04-30

2025-04-30

2025-04-30

2025-04-30

2025-04-30

2024-12-10

2024-12-10

2024-12-10

2024-12-09

2024-11-22

2024-11-11

2024-10-31

2024-10-17

2024-10-01

2024-09-16

2024-09-16

2024-09-03

2024-07-09

2024-07-08

2024-06-19

2024-06-03

2024-06-03

2024-06-03

2024-05-20

2024-05-14

2024-04-22

2024-04-17

2024-04-15

2024-03-18

2024-03-12

2024-03-12

2024-03-05

2024-03-04

2024-03-04

2024-02-28

2024-02-14

2024-01-24

2024-01-17

2023-12-04

2023-11-30

2023-11-14

2023-11-10

2023-11-03

2023-09-26

2023-09-26

2023-09-25

2023-09-06

2023-07-04

2023-07-03

2023-06-22

2023-05-26

2023-03-07

2023-02-28

2022-12-01

2022-12-01

2022-09-13

2022-09-06

2022-09-06

2022-08-31

2022-07-07

2022-07-04

2022-06-20

2022-05-31

2022-05-27

2022-05-27

2022-05-05

2022-03-21

2022-02-11

2022-02-11

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

Karin Östergren

Kontaktperson

Karin Östergren

Senior Forskare

+46 70 420 56 19

Läs mer om Karin

Kontakta Karin
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.