Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Vegetariska proteiner – hur nå ut med bättre produkter till konsument?

18 mars 2024, 09:49

Utvecklingen av växtbaserade proteiningredienser och -produkter har de senaste åren tagit stora kliv framåt och FINEST har drivit flera spår, tex funktionalitet hos proteinkoncentrat och konsumenters beteenden kring växtbaserat.

Vi bjuder in till en heldag hos GroPro i Bjuv, där vi möts för att knyta ihop säcken med de senaste kunskaperna från FINEST och ser hur vi kan ta dem vidare för nya, bättre produkter som blir konsumenternas framtidens favoriter.

Dagen bjuder på uppdateringar från FINEST, rundvandring i GroPro:s fabrik samt ett innovationstorg där deltagare kan presentera produkter och prototyper. Tillsammans kommer vi att ta oss an frågor som:

  • Vad är det som fortfarande saknas för driva skiftet mot mer växtbaserat framåt?  
  • Vad har vi för lösningar?
  • Vilka produkter efterfrågas? Behöver vegetabiliska proteiner smaka kött eller mjölk?
  • Ska vi utveckla maträtter till konsumentgrupper som vill ha mera proteiner i kosten?
  • Hur når och förstår vi konsumenten?

Välkomna!

När? 15 maj 2024, kl 10:00 – ca 16:00

Var? GroPro i Bjuv

Anmälan? Görs på Trippus-länk senast 26 april →

Frågor? Kontakta evelina.hoglund@ri.se eller uno.viberg@foodhills.se  

2024-04-22

2024-04-22

2024-04-17

2024-04-15

2024-03-18

2024-03-12

2024-03-12

2024-03-05

2024-03-04

2024-03-04

2024-02-28

2024-02-14

2024-01-24

2024-01-17

2023-12-04

2023-11-30

2023-11-14

2023-11-10

2023-11-03

2023-09-26

2023-09-26

2023-09-25

2023-09-06

2023-07-04

2023-07-03

2023-06-22

2023-05-26

2023-03-07

2023-02-28

2022-12-01

2022-12-01

2022-09-13

2022-09-06

2022-09-06

2022-08-31

2022-07-07

2022-07-04

2022-06-20

2022-05-31

2022-05-27

2022-05-27

2022-05-05

2022-03-21

2022-02-11

2022-02-11

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-07

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04

2022-02-04