Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Certifiering på RISE

Certifiering handlar om att skapa trygghet och förtroende genom att påvisa krav- och regeluppfyllnad för företag, myndigheter och privatpersoner.

Genom att anlita RISE som certifieringsorgan och certifiera sitt företag, sina produkter eller sin personliga kompetens, visar företag och personer för marknaden att de tar kvaliteten och säkerheten för de tjänster och produkter de levererar på allvar.

En certifiering innebär att en kompetent oberoende tredje part har granskat ett företags kvalitetssystem, en persons kompetens eller de tester med tillhörande rapporter som utförts för en produkt. Allt för att säkerställa att de krav som ställs i lagar, regler och standarder är uppfyllda. På så sätt kan den som väljer att samarbeta med ett företag vars kvalitetssystem är certifierat eller den som köper en certifierad produkt känna sig trygg att de ställda kraven uppfylls.  

Här hittar ni utfärdade certifikat, certifierade produkter, personer och ledningssystem: https://publiccert.ri.se/sv/Product/List/

 

Tomas Holm

Kontaktperson

Tomas Holm

Avdelningschef

+46 10 516 59 88

Läs mer om Tomas

Kontakta Tomas
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.