Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
-

Person­certifiering

Efterfrågan på styrkt yrkeskompetens blir allt vanligare i yrkeslivet. Både myndigheter, branschorganisationer och företag kan ställa krav för att säkerställa hög kompetens och att standarder på arbetsplatsen följs.

En personcertifiering från RISE ger trovärdighet och visar på professionalism, vilket kan vara viktigt både för arbetsgivare och kunder.
För många är en certifiering även en del av den personliga och yrkesmässiga utvecklingen. Den ger en strukturerad väg att förbättra och upprätthålla sina kunskaper och färdigheter. 

För att bli certifierad av RISE behöver du ansöka om en certifiering via webbformuläret nedan. Det är därefter kraven i certifieringsregeln, beroende på vilket område du valt, som styr vad RISE ska kontrollera.

Som kund får du tillgång till vår kundportal där du kan ladda upp intyg och dokument för att styrka din kompetens. Oftast krävs det även ett kunskapsprov för att bli certifierad. Provet kan du skriva hos oss på RISE eller via utbildningsföretag vi har avtal med.

Klicka på snabblänkarna nedan för mer information.

Sök giltiga certifikat

+

Kundwebbplats

På vår kundwebbplats kan du snabbt och enkelt ta del av det mesta som rör din certifiering hos oss.

Logga in här

Likabehandling

+

Kontakt

Frågor Personcertifiering

Telefontid: veckodagar 8.30-11.30

+46 10 516 63 00

Skicka meddelande
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.