Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

RISE Processum fortsätter att växa!

Under januari har Processum förstärkts med tre nya rekryteringar. Zozan Tunc, civilingenjör inom kemivetenskap, Verónica Benavente, doktor i kemiteknik och Zubaida Gulshan, doktor i bioteknik. Zozan och Verónica kommer arbeta i kemigruppen och Zubaida kommer arbeta i gruppen för bioteknik.

Vad ser ni mest fram emot med att arbeta på Processum?

- Jag ser fram emot att ta mig an nya utmaningar och att få en större inblick i hur industrin samverkar mot mer hållbara lösningar. Jag ser även fram emot att lära känna- och arbeta tillsammans med mina nya kollegor på Processum, säger Zozan.

- Jag håller med Zozan, instämmer Zubaida. Jag tycker även det ska bli givande att ge input till hur Processum kan använda enzymer i bioraffinaderiprocesser.

Verónica håller med sina två nya kollegor och adderar att hon ser fram emot att utveckla bioraffinaderiområdet och att kunna bidra med sin kunskap till Processums arbete.

Hur spenderar ni er tid helst när ni inte är på jobbet?

- Jag uppskattar verkligen promenader vid vattnet. När jag hälsar på hemma i Spanien är det en favoritsyssla, gärna med en bra ljudbok i öronen, svarar Verónica.

Både Zozan och Zubaida uppskattar att spendera tid tillsammans med sina familjer. Zozan som bor tillsammans med sin man i Örnsköldsvik och Zubaida som nyligen flyttat till Umeå tillsammans med sin dotter och man. Zozan tillägger att hon gillar att spendera tid utomhus i naturen och bekanta sig med sin nya hemstad.

Varmt välkomna till RISE Processum!