Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
-

Test- & demonstrationsmiljöer

– öka innovationstempot, minska risker och effektivisera produkt-, process- och metodutveckling. 

Fördelarna med att nyttja en test- och demonstrationsmiljö är många, men några centrala är sänkta utvecklingskostnader, kortad tid från idé till marknadsintroduktion, utveckling av prototyper, pilotproduktion och möjligheten att verifiera processer eller tjänster. Genom att nyttja test- och demonstrationsmiljöerna tillsammans med RISE forskningsexpertis kan våra kunder och samarbetspartners få maximal nytta av sina tester.

Test & demo för utveckling och uppskalning

RISE mer än 130 test- och demonstrationsmiljöer är alla öppna för näringsliv, akademi och offentlig sektor och kan användas både i direkta industriuppdrag eller som en resurs i gemensamma forsknings- och innovationsprojekt. Här kan framtidens material, produkter, tjänster och processer skalas upp och testas under verkliga förhållanden – förhållanden som kan justeras efter behov men också repeteras för att kunna jämföra hur utvecklingsarbetet påverkar testerna.

Test & demo för utvärdering och verifiering

RISE är en ledande internationell partner för näringsliv och offentlig sektor inom teknisk utvärdering och verifiering, och kan inom det området erbjuda såväl ackrediterade metoder och standarder för provning som experttjänster inom områden där internationella standardiserade metoder ännu inte finns framme.


TEST- OCH DEMONSTRATIONSANLÄGGNINGAR – NYCKELN TILL UTVECKLING OCH UPPSKALNING AV NY TEKNOLOGI OCH DIGITALA SAMHÄLLSLÖSNINGAR

Att testa och verifiera är grundläggande för att utveckla nya och befintliga produkter, tjänster och innovationer. En möjlighet som RISE skapar med sina cirka 130 test- och demonstrationsanläggningar inom en rad olika områden.

– Tillgången till en test- och demonstrationsanläggning kan accelerera utvecklingen för både privata och publika aktörer, säger Monica Ringvik, CTO på RISE.

Utveckla och skala upp

Kontakt

Utveckla och skala upp

Skicka meddelande
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.