Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Processum Biorefinery Cluster - FoU-rådet

FoU-rådet har till uppgift att främja nya idéer till produkter och processer inom bioraffinaderi­området. Genom FoU-rådet kan såväl medlemmar i Processums Intresseförening som andra företag och organisationer få stöttning för att genomföra intressanta FoU-aktiviteter tillsammans med Processum.

Samarbetsaktiviteter inom ramen för Processums FoU-råd

Processum söker ständigt efter nya uppslag. Ta gärna kontakt med någon av våra medarbetare för att diskutera idéer och för rådgivning avseende om er idé passar inom FoU-rådet eller om vi kan hjälpa er vidare på något annat sätt.

Förslagen till FoU-rådet kan vara av varierande karaktär, från kompletta projektförslag som kan utvärderas och beslutas omgående, till idéer i ett tidigt skede där feed-back önskas angående potential och upplägg.

Medlemmarna i FoU-rådet utses av Processums styrelse och utgörs av representanter för regional industri, samverkande akademi samt Processums VD. Rådet sammanträder ungefär fyra gånger per år.

Vi uppmanar till kontakt för rådgivning och diskussion med Processums personal i god tid i arbetet med förslag till FoU-aktiviteter. Tänk på att vara noggranna med formalia för att undvika att spilla tid på onödiga återremisser!

 

Mallar och instruktioner för hur ni beskriver och lämnar in förslag finns här:

Kommande datum för Processums FoU-råd

+
Eleonora Borén

Kontaktperson

Eleonora Borén

Innovations- och processledare

+46 10 516 67 96

Läs mer om Eleonora

Kontakta Eleonora
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.