Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Livet på RISE

På RISE arbetar du med över 3 000 kollegor som tillsammans bidrar till ett mer hållbart och konkurrenskraftigt samhälle.

För en bättre framtid

Välj en aktiv roll i arbetet för en bättre framtid. Hos RISE är du en del av vårt uppdrag och arbete för ett mer hållbart och konkurrenskraftigt samhälle. I nära samarbete med både näringsliv, akademi och offentlig sektor fokuserar vi på lösningarna som gör verklig skillnad. Det ger dig möjlighet att se effekt av ditt arbete här och nu samtidigt som du tillsammans med dina kollegor bidrar till lösningar på de stora samhällsutmaningarna imorgon. 

Forskare, tekniker, projektledare eller något helt annat?

Se alla lediga jobb

Våra olikheter är vår styrka

Vårt gemensamma uppdrag förenar oss men i övrigt är vi ganska olika. Vår unika bredd av kompetenser, människor, uppdrag, projekt och kunder ger oss och andra bättre förutsättningar i en komplex värld. Den gör också RISE till en utmanande och omväxlande arbetsplats, med goda möjligheter att utvecklas. Oavsett vilket område du arbetar med, vilken yrkesroll du har eller var i livet du befinner dig. 

Träffa dina framtida kollegor

 

Vår kultur som möjliggörare

För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi ständigt utveckla våra arbetssätt. Genom att jobba med vår kultur skapar vi en arbetsplats där vi trivs och känner samhörighet, stärker vår innovationsförmåga och blir ännu bättre tillsammans. På RISE vill vi odla en kultur som kännetecknas av:

  • Tillit: Vi är öppna och ärliga med varandra
  • Nyfikenhet: Vi är kreativa, inkluderande och modiga
  • Samarbete: Vi bygger nätverk och hjälper varandra
  • Värdeskapande: Vi utgår från kunden och samhällets behov

Jobba hos oss