Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Utmanande uppdrag som gör gott

Visste du att RISE är en plats där man med samlad hjärnkraft helhjärtat går in för att göra världen bättre? Här forskar vi för att ge äldre aptiten tillbaka, göra AI mer mänskligt och läka sår med tankekraft. Här möts mängder av olika specialister, från tekniknördar till ICT-specialister, datavetare och mikrobiologer. Vi är RISE och vi har ett erbjudande som är svårt att motstå. Utmanande uppdrag som gör gott.

Hos oss kan du bland annat jobba som specialist, forskare, tekniker, ingenjör och projektledare för att nämna några av alla roller. Är du student kan du göra ditt exjobb här, eller söka doktorandtjänster. Tack vare bredden i verksamheten kommer våra medarbetare från i princip alla ingenjörsutbildningar, men även från psykologi och beteendevetenskap. Resultatet? En palett av kompetens och människor där vi tillsammans gör skillnad.


Ikon för byggblock

Jobba på RISE – i alla faser i livet

Att jobba hos oss ska både kännas utmanande och belönande. För att kunna vara och förbli en kreativ arbetsplats tar vi hänsyn till just dig och din livssituation. Kanske är du nyutexaminerad och redo att ta dig an massor av spännande utmaningar? Några år senare kanske livspusslet är den stora utmaningen? Är det lättare för dig att ibland jobba från köksbordet för att få sitta i lugn och ro? Digitaliseringen ger ofta fantastiska möjligheter och vi brukar kunna lösa det mesta. Vårt mål är att verka för att RISE förblir en kreativ och konkurrenskraftig arbetsplats där alla vill och kan prestera sitt allra bästa.


Plusikon

Våra villkor och förmåner – fokus på flexibilitet

Basen för ett bra arbetsliv på RISE handlar bland annat om attraktiva anställningsvillkor, en innovationsdriven och schysst företagskultur och trygg och säker arbetsmiljö. Därför har vi på RISE kollektivavtal samt flexibla förmåner som ska passa just dig och din livssituation.  Som medarbetare på RISE får du 10 000 kronor varje år, varav 2 000 kronor är öronmärkta för friskvård, att använda flexibelt på tex hushållsnära tjänster, löneväxling, matkasse eller donationer till olika välgörande ändamål.  Förutom förmånerna finns det även fina rabatterbjudanden hos utvalda leverantörer för att såväl underlätta som bringa lite guldkant i vardagen.

RISE har också upphandlat en gruppförsäkring så att du kan försäkra dig och din familj till ett förmånligt pris och du ansluts utan krav på hälsodeklaration. RISE medarbetare omfattas av marknadsmässig kollektivavtalad pension och försäkring via ITP.

På RISE gillar vi att göra saker tillsammans.  Därför har vi också Tillsammansfonden som alla våra medarbetare kan söka medel ur för gemensamma friskvårdsaktiviteter utöver de individuella aktiviteterna som erbjuds via  förmånsportalen. Och vi ger även alla våra medarbetare en tidbank att nyttja efter eget behov eftersom vi vet att flexibilitet är viktigt för ett hållbart arbetsliv.


Ikon för pil

Utvecklas på RISE

Bland det roligaste som finns är att välkomna en ny kollega till vår verksamhet. Drivkraften och nyfikenheten vi möter då är fantastisk. Vi vill att du ska fortsätta vara nyfiken och vilja mer. Du får ett eget ansvar för din karriär och genom en öppen dialog sätter vi tillsammans upp mål för din framtida utveckling inom RISE. Det ska vara lätt för dig att känna dig utmanad och utvecklas under hela ditt arbetsliv. Därför erbjuder vi bland annat kontinuerlig kompetensutveckling. Att möta framtiden och dess utmaningar är ju vad hela RISE verksamhet handlar om.


Det är helt avgörande för oss att vi har rätt kompetens som vill vara med och stärka Sveriges konkurrens­kraft.

Pia Sandvik, vd