Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Normpack - Medlemskap

Som medlem i Normpack får du rådgivning och utbildning inom krav och regler för material i kontakt med livsmedel

Många företag som jobbar med material i kontakt med livsmedel brinner kanske inte för själva lagstiftningen. Men det gör vi!

Vi ger dig löpande information och tillgång till rådgivning. Vi håller ständig bevakning på vad som händer inom området då nya regler publiceras kontinuerligt, flera gånger per år. Kort och gott får du någon att hålla i handen bland dessa ibland ganska snåriga regelverk. 

Normpacknormen är den sammanställning av de krav och regler som vi arbetar med, och som ger tillträde till EU-marknaden.

Normpack utfärdar certifikat till enskilda material och artiklar. När kunder ser Normpack-symbolen kan de vara säkra på att Normpack granskat att tester, rapporter och utvärderingar är utförda och dokumenterade utefter gällande lagstiftning. En garanti för att produkten är säker, helt enkelt.

Då alla bidrar till slutprodukten har vi medlemsföretag längs hela värdekedjan, från kemi- och utrustningsföretag, materialtillverkare, konverterare, förpacknings- och produkttillverkare till handelsföretag.

Detta får du genom ditt medlemskap

+

Vad kostar det?

+

Hur ansöker jag om medlemsskap?

Fyll i blanketten nedan (svenska eller engelska) och skicka till normpack@ri.se