Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Hållbart protein – RISE expertis genom hela värdekedjan

Vi behöver ställa om till hållbara livsmedel som inkluderar både nya proteinråvaror och hållbar animalieproduktion. RISE bidrar med hållbara produktionslösningar och nya innovativa produkter från alternativa proteinkällor. Kom till oss med er idé eller utmaning, tillsammans kan vi ta fram morgondagens livsmedel baserade på hållbara proteiner

RISE har bred expertis och gedigen infrastruktur som täcker hela värdekedjan för hållbart protein; från råvaruproduktion, via utvinning av protein, funktionella ingredienser och optimering till utveckling av produkter och slutligen konsumtion. Vi har möjlighet att gå från detaljerade studier i labbskala till teknisk uppskalning och prototyputveckling. Se mer om våra kompetenser här: https://youtu.be/Svne6uL0RbA 

RISE tar ett unikt helhetsgrepp kring hållbart protein och tillsammans med våra kunder och partner arbetar vi mot storskalig framställning av hållbara vegetabiliskt, akvatiskt, animaliskt och single cell proteiner samt protein från sidoströmmar.

Specifik uppgift eller långsiktig partner 

RISE styrka är att vi har spetskompetens inom flertalet steg i värdekedjan och tillsammans kan vi erbjuda långsiktigt partnerskap eller enskilda uppdrag. För dig som kund betyder det att du kan anlita RISE för ett specifikt behov, eller som partner genom hela din utvecklingsresa. I stället för att anlita olika aktörer för varje delmoment, kan vi tillgängliggöra allt utvecklingsstöd inom RISE i ett och samma erbjudande.

Problemlösare för små och stora 

RISE arbetar med såväl små startup-företag, små- och medelstora företag (SMF) samt stora multinationella företag. Bland våra kunder finns även offentlig sektor, foderföretag samt tillverkare av hälsokost, läkemedel och medicintekniska produkter.

Välkommen till RISE med ditt problem eller din idé – tillsammans hittar vi vägen framåt.

Lina Svanberg

Kontaktperson

Lina Svanberg

Enhetschef

+46 10 516 66 79

Läs mer om Lina

Kontakta Lina
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Evelina Höglund

Kontaktperson

Evelina Höglund

Forskare Livsmedel Produktdesign

+46 10 516 66 19

Läs mer om Evelina

Kontakta Evelina
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Kontakt

Hittar du inte det du söker eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Skicka meddelande
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.