Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Konstruktion & vägledning

Att konstruera en hårdgjord yta med cirkulära anläggningsmaterial kan vara som att lösa ett komplext pussel. Frågor uppstår kring materialval, konstruktionsmetoder och praktiska utföranden. Vi strävar alltid efter att besvara de frågor som kommer till oss, för att göra byggprocessen så smidig som möjligt. 

Som erfarna konstruktörer och maskinförare vet vi att varje steg i processen är avgörande för att uppnå hållbara och effektiva resultat. De allra vanligaste frågorna som vi får till oss, brukar vara följande:

  • Vilka krav ska ställas på materialen?
  • Hur ska konstruktionen optimeras för bästa prestanda?
  • Vilka tjocklekar och packningsmetoder är optimala?
  • Hur utförs byggnationen i praktiken?

 Genom våra omfattande laboratorietester och samarbeten med partners, verifierar vi materialens egenskaper och konstruktionernas funktion i både småskaliga och fullskaliga tester. Därefter erbjuder vi våra lösningar och tester. 

Innovativa lösningar & tester

Genom att utvärdera och anpassa standardiserade provningsmetoder, säkerställer vi relevanta resultat för cirkulära anläggningsmaterial. Vi använder oss av avancerade testmetoder, inklusive Heavy Vehicle Simulator (HVS) för att analysera deformationsbeteenden över tid som därmed garanterar hållbarhet och stabilitet under vägens hela livslängd. Ytterligare ett verktyg som vi använder oss av är avancerad dataanalys och modellering. Vi anpassar våra resultat för att passa olika material och lokala förutsättningar, vilket resulterar i mer precisa dimensioneringstabeller och beräkningsverktyg som ERAPave.

Erfarenhetsbaserad kommunikation

Vi lyssnar på och lär av de som arbetar direkt med byggprocessen för att få insikter som är avgörande för att utforma effektiva lösningar. Denna erfarenhet delar vi sedan aktivt med våra kunder och partners för att underlätta deras byggprojekt. Med vår expertis och engagemang guidar vi dig genom varje steg i processen för att säkerställa ditt byggprojekt med cirkulära anläggningsmaterial.

Björn Schouenborg

Kontaktperson

Björn Schouenborg

Filosofie doktor

+46 70 520 25 51

Läs mer om Björn

Kontakta Björn
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.