Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Kontakt - Cirkulära anläggningsmaterial

Behöver du hjälp eller söker en samarbetspartner för ditt projekt? Vi har ett brett kontaktnät med gedigna kompetenser och flerårig kunskap. Välkommen att höra av dig till oss.

Björn Schouenborg

Senior forskare på RISE. Dr i Geologi (Mineralogi & Petrologi) med kompetens bl a om samhällsbyggnation, materialkompetens, vägbyggnation, standardisering, provning och projektledning.
Kontakta Björn 

 

Derek Diener

Senior forskare på RISE. Hållbarhetsexpert med varierad ledarskapserfarenhet och förståelse för organisationsförändringar och företags miljöansvar. 
Kontakta Derek 

 

Henrik Bristav

Projektledare på RISE. Mångårig erfarenhet som miljöchef/hållbarhetsstrateg från energibranschen och dess miljöpåverkan. Stort fokus på energifrågor och hur vi kan ställa om energisystemet mot en ökad hållbarhet och resiliens. 
Kontakta Henrik 

 

Fredrik Hellman

Seniorforskare på VTI på avdelningen Väg och Banteknik. Dr i Geologi (Mineralogi & Petrologi). Kompetens inom vägteknik, obundna vägbyggnadsmaterial, materialkaraktärisering, återvinning och klimatanpassningsfrågor.
Kontakta Fredrik

 

Shafiqur Rahman

Seniorforskare på VTI på avdelningen Väg och Banteknik. Dr i vägteknik (obundna material). Kompetens inom vägteknik, vägdimensionering, vägbyggnadsmaterial, materialkaraktärisering, återvinning och klimatanpassningsfrågor.
Kontakta Shafiqur

 

Erik Simonsen

Senior utvecklingsledare på Heidelberg Materials Cement Sverige och ordförande i Svensk Markbetong. Teknologie Doktor i Vägteknik och expert inom vägdimensionering. Mer än 30 års erfarenhet av vägkonstruktion för kommunala applikationer, både med asfalt- och betongbeläggningar.
Kontakta Erik 

 

Carolina Seybold

Kontaktperson

Carolina Seybold

Läs mer om Carolina

Kontakta Carolina
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Björn Schouenborg

Kontaktperson

Björn Schouenborg

Filosofie doktor

+46 70 520 25 51

Läs mer om Björn

Kontakta Björn
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.