Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Utbildning och coachning för att klimatberäkna en byggnad

Som en del av Omställningslyftet erbjuder IVL och Byggföretagen ett kunskapslyft i klimatberäkning för små och medelstora entreprenörer.

Är du en mindre eller medelstor byggentreprenör som vill lära dig klimatberäkna byggnader, få kunskap om den nya lagstiftningen och samtidigt bli mer konkurrenskraftig? Ta del av vår grundutbildning och delta i vårt coaching-program för att genomföra din första klimatberäkning.

Del 1 Grundutbildning i klimatberäkningar för byggnader

Delta i grundutbildning för att höja din kompetens och lära dig klimatberäkna och klimatdeklarera byggnader. Utbildningen vänder sig till dig som arbetar på ett mindre eller medelstort byggföretag. Kursen omfattar ett tillfälle på två timmar, sker digitalt är kostnadsfritt (men räknas som ett de minimistöd). När du gått grundutbildningen kan du ansöka om att bli en del av coaching programmet och genomföra din första klimatberäkning.

Anmäl dig till grundutbildningen

Del 1, Utbildningstillfällen 2023

Del 2 Coachingprogram för att kunna genomföra en klimatberäkning

Efter genomförd grundutbildning kan du ansöka om att bli del av vårt coachingprogram och få stöd och hjälp av klimatberäkningsexperter hos IVL att genomföra din första klimatberäkning av en byggnad. Coachingprgrammet kommer att kunna ta emot 20 företag.

Ansök som testpilot (coach)