Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Omställningslyftet - Sveriges företag lyfter klimatomställningen​

Sveriges företag är avgörande för en positiv, hållbar utveckling. Omställningslyftet är ett nationellt initiativ som ska underlätta affärsdriven klimatomställning för små och medelstora företag. 

logo ERUF

Gemensamma krafter

Omställningslyftet är en gemensam satsning från Tillväxtverket, RISE, SISPEnergikontoren Sverige, IUCIVL och SuPr. Projektet delfinansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF). 

Kärnan i Omställningslyftet är företagsnära vägledning för att skapa hållbara, konkurrenskraftiga och framtidssäkrade affärer. Vi bidrar till ökad innovationsförmåga och omställning i praktiken genom vårt team av affärsutvecklare, experter och forskare. 

Behovsanalyser, coachning och startprogram

Omställningslyftet kommer bland annat att erbjuda behovsanalyser, workshops och startprogram som hjälper företagen med de unika utmaningar och möjligheter som finns. Ambitionen är att fler små och medelstora företag ska få högre kunskap om hur deras verksamheter kan bidra till klimatmålen och stöd för att genomföra konkreta åtgärder samt ökad egen förmåga till fortsatt förnyelse. Omställningslyftet har som övergripande mål att accelerera klimatomställningen.

Malin E Johansson

Kontaktperson

Malin E Johansson

Projektledare

Läs mer om Malin E

Kontakta Malin E
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.