Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

ICE Datacenter - Big dataanalys och maskininlärning

Få tillgång till kraftfulla big data-tjänster genom att prenumerera på vår plattform. På ICE Datacenter erbjuder vi en rad alternativ för att uppfylla dina specifika behov inom big data och maskininlärning.

Vårt säkra datacenter i Luleå ger dig tryggheten att lagra och hantera dina data på ett säkert sätt.

Exempel på projekt som du kan genomföra inkluderar att komma i gång med Hadoop-utveckling, förbättra big data-analys med vår HOPS-plattform, dela data mellan projekt i samma Hadoop-kluster, genomföra djup maskininlärning på vårt GPU-accelererade kluster och genomföra analysprojekt med flera samarbetspartners.

Vi tillhandahåller en skräddarsydd datavetenskaplig plattform med olika verktyg och metoder för att stödja dina projekt. Våra tjänster inkluderar HOPS - Hadoop as-a-service, Tensorflow-as-a-service, Streaming analytics-as-a-service, Apache Spark, Apache Flink och en anpassad gemensam utvecklingsmiljö. Vi kan även tillhandahålla andra alternativ på begäran, som Jupyter Notebooks.

Prenumerera på våra big data-tjänster och dra nytta av vårt expertkunnande och vår infrastruktur för att maximera värdet av dina data och uppnå framgång inom dataanalys och maskininlärning.

Kontakta oss idag för att komma i gång!

SPECIFIKATIONER

DELL POWEREDGE R730XD SERVRAR
256 GB RAM, 16 TB Hard drives, 24 cores per server HOPS baserat på 32 servrar 10/40 GBE internal networking Nvidia 1080 (Ti) GPUs Infiniband GPU networking

Tor Björn Minde

Kontaktperson

Tor Björn Minde

Enhetschef

+46 70 624 29 59

Läs mer om Tor Björn

Kontakta Tor Björn
CAPTCHA Den här frågan är till för att testa om du är en mänsklig besökare eller inte för att undvika automatiska skräppostmeddelanden.

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.