Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

ICE Connect vid RISE - Hyr virtuella maskiner och resurser

ICE Connect, är RISE omfattande tjänst som inkluderar Experimental Compute Cloud (ECC) och ett Kubernetes-kluster.

Genom ICE Connect kan du enkelt hyra virtuella maskiner (VM), "bare-metal" servrar och resurser som cpu, lagring och gpu. Du har fullständig kontroll över dina hyrda resurser och kan enkelt hantera och anpassa dem efter dina behov med ditt eget hanteringskonto. 

Vi fortsätter att utöka vårt tjänsteutbud och kommer snart att introducera fler spännande funktioner, såsom Hadoop som tjänst och rymddatalabbet.

För att underlätta för våra kunder har vi flexibla faktureringsalternativ och du kan definiera din egen faktureringsmetod vid registreringen. Fakturering sker i slutet av varje månad baserat på de använda resurserna. Priserna nedan är exklusive moms.

Besök vår webbshop för att komma igång med ICE Connect och välj de resurser som bäst passar dina behov. Om du har andra förfrågningar angående användningen av ICE faciliteter eller testning, kontakta oss gärna på info@ice.ri.se. Vi på RISE finns här för att stödja dig och hjälpa till att maximera dina möjligheter inom IT-infrastruktur och experimentverksamhet.

Tor Björn Minde

Kontaktperson

Tor Björn Minde

Enhetschef

+46 70 624 29 59

Läs mer om Tor Björn

Kontakta Tor Björn
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.