Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Erbjudande för ICE Datacenter, RISE

RISE testmiljö och Innovationsplattform i Luleå, ICE Datacenter, erbjuder en unik miljö för testning, demonstrationer och experiment inom olika områden.

Med fokus på big data och maskininlärning tillhandahåller vi datorkapacitet, plattformar och verktyg för att effektivt hantera och analysera stora datamängder. Vi erbjuder också test- och experimentmiljöer för IT- och molnrelaterad mjukvaruutveckling, infrastruktur och optimering. Genom våra faciliteter kan du utforska och testa nya innovationer inom datacenteranläggningar och IT-hårdvara.

Vi strävar efter att skapa ett hållbart samhälle genom mätningar och forskning som säkerställer effektiva datacenter som en integrerad del av energisystemet. Allt detta kan enkelt hanteras på distans genom vår interaktiva webbsida, där du kan köpa och hantera prenumerationer, HOPS-konton och virtuella maskiner med några få klick. Du kan välja att kommunicera med våra experter och forskare via chatt, e-post eller telefon, beroende på dina preferenser.

Genom att utnyttja ICE Datacenter vid RISE som en testmiljö och innovationsplattform kan du driva framsteg inom ditt företag eller organisation och dra nytta av de senaste teknikerna inom datahantering och IT-infrastruktur.

Tor Björn Minde

Kontaktperson

Tor Björn Minde

Enhetschef

+46 70 624 29 59

Läs mer om Tor Björn

Kontakta Tor Björn
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.