Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Hur kan jag förbättra energieffektiviteten i mitt datacenter?

I den digitala eran är datacenter viktiga för att hantera stora mängder information, men deras ökande energianvändning väcker miljömässiga och ekonomiska utmaningar. Globala ansträngningar är nu fokuserade på att förbättra datacenters energieffektivitet, anpassa sig till hållbarhetsmålen och minska miljöpåverkan. Alla industrier kommer att behöva arbeta för att förbättra sin energieffektivitet i enlighet med EU:s nya direktiv.

Vårt erbjudande

Vid RISE ICE Datacenter fokuserar vi på ett holistiskt energisystem. Med ett team bestående av forsknings- och utvecklingsexperter och en toppmodern labbanläggning är det möjligt för oss att ta dig framåt på din resa för att förbättra energieffektiviteten. Våra erbjudanden inkluderar:

  • Revisioner och bedömningar

Systemutvärderingar kan utföras baserat på vår omfattande expertis inom energieffektivitet för att identifiera de förbättringsområden i datacentermiljöer som kan ha en positiv inverkan på ditt datacenters hållbarhet och i sin tur också bidra till kostnadsbesparingar.

  • Rapportering i enlighet med lagar och förordningar

RISE ICE Datacenter team kan hjälpa ert datacenter att mäta, verifiera och sammanställa information för rapportering genom att initialt förstå vad som behöver mätas, därefter sätta upp mätsystem och mjukvara för att samla ihop information och sedan packetera denna information för att kunna rapportera den.

  •  Innovativa lösningar

Innovativa tekniska lösningar kan utvecklas utifrån behoven hos dina datacentersystem. Det kan testas och förbättras baserat på resultat för att säkerställa bästa prestanda för lösningarna.

  • Avancerad test- och demonstrationsmodul

Vår avancerade testmoduler med toppmoderna klimatkammare, energi- och värmelagringslösningar och dataservrar ger den idealiska miljön för att utföra forskning eller experiment relaterade till ditt datacenters energisystem.

Mattias Vesterlund

Kontaktperson

Mattias Vesterlund

Projektledare

+46 10 228 44 41

Läs mer om Mattias

Kontakta Mattias
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Isabelle Kemlin

Kontaktperson

Isabelle Kemlin

Business and Innovation Executive

+46 10 228 41 03

Läs mer om Isabelle

Kontakta Isabelle
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.