Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

ICE Datacenter - Platinum

Medlemsnivå Platinum erbjuder ett omfattande utvecklingspaket med bland annat möjlighet att få tidig och lättillgänglig tillgång till resultat och data.

Medlemsnivå Platinum innehåller:

  • Tre webinarier årligen där pågående projekt presenteras, varav ett är gemensamt med alla medlemmar i partnerprogrammet medan de resterande två är exklusivt för medlemmar på nivå Platinum (early access). 

  • Tillgång till experter för skräddarsydda workshops/möten (early access).

  • Uppföljning varannan månad (early access). 

  • Ett materialpaket sammansatt av allmänt tillgänglig output under ett år till exempel: data, rapporter, presentationer och publikationer (easy access).

  • Fyra månaders arbete av en junior forskare/ingenjör under handledning av senior forskare. Arbete specificerat i samråd med Platinum medlem (innovation). 

  • Tillgång till åtta veckors insamlad data från önskad modul (modul 1-4, vindtunnel, edge, LCT eller framtida testbäddar) (easy access).

  • En masterstudent under fem månander med handledning av senior forskare. Arbete specificerat i samråd med Platinum medlem (innovation). 

  • Frontad på partner roll-up (visibility).

  • Logga på webbsida och på en skärm för partnerprogrammet (visibility).

Medlemmar Platinum:

Vertiv

Vertiv sammanför hårdvara, mjukvara, analys och löpande tjänster för att säkerställa att sina kunders viktiga applikationer körs kontinuerligt, presterar optimalt och växer med deras affärsbehov. Vertiv löser de viktigaste utmaningarna som dagens datacenter, kommunikationsnätverk och kommersiella och industriella anläggningar står inför med en portfölj av kraft-, kyl- och IT-infrastrukturlösningar och tjänster som sträcker sig från molnet till kanten av nätverket.

www.vertiv.com

Castrol

Castrol utvecklar kylning av servrar genom nedsänkning i icke-ledande vätska, så kallad immersionskylning, en metod som optimerar effektivitet och energianvändning i världens mest kraftfulla datacenter. Castrol och RISE kombinerar sin unika expertis för ökad prestanda.Castrol utvecklar kylning av servrar genom nedsänkning i icke-ledande vätska, så kallad immersionskylning, en metod som optimerar effektivitet och energianvändning i världens mest kraftfulla datacenter. Castrol och RISE kombinerar sin unika expertis för ökad prestanda.

www.castrol.com

Tor Björn Minde

Kontaktperson

Tor Björn Minde

Enhetschef

+46 70 624 29 59

Läs mer om Tor Björn

Kontakta Tor Björn
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.