Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
Bild

Pilotproduktion av livsmedel

Nationellt unik anläggning genom kombinationen av personal och livsmedelsklassade lokaler med utrustning för tillverkning, produktutveckling inklusive produktions- och produktanalys.

Personalen tillsammans med lokalerna, utrustningen, och analysmöjligheterna ger en unik, storskalig och multidisciplinär miljö för förbättring av dagens livsmedelstillverkning och utveckling av framtidens livsmedel.

Anläggningen består av utrustning lämpad för tillverkning av och test av utrustning för:

  • Kött- och fiskprodukter 
  • Bageriprodukter
  • Choklad
  • Mejeriprodukter (UHT och pastörisering)
  • Frukt och grönt
  • Soppor, såser, juicer ,m.m.
  • Färdigmat

Fakta

Testbäddsnamn

Pilotproduktion av livsmedel

Etableringsår

1946

Testbäddskategori

Isolerade miljöer (IM)

Bransch

Hälsa och Life Science, Livsmedel och jordbruk

Område

Livsmedel

Region

Västra Götalandsregionen

Adress

Frans Perssons väg 6, Göteborg

Haris Hondo

Haris Hondo

Ingenjör

Läs mer om Haris

Kontakta Haris

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.