Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Call for papers för SAIS 2022

Vi bjuder in fyra typer av bidrag till SAIS 2022, från alla områden av AI-forskning i Sverige och resten av världen:

  • 6-10 sidors fullständiga artiklar som beskriver originalbidrag. Allmänna beskrivningar av pågående projekt är också godtagbara. Dessa kommer att publiceras i IEEE-proceedings för SAIS 2022, om inte författarna väljer att välja bort detta.
  • 2 sidors långa sammanfattningar av artiklar som publicerats av eller lämnats in till andra AI-platser, t.ex. AI-tidskrifter och AI-konferenser, under de senaste 12 månaderna. Allmänna beskrivningar av pågående projekt är också godtagbara. Sammanfattningarna kommer inte att ingå i proceedings, men kan ändå presenteras.
  • 2 sidors längre sammandrag som beskriver industriell tillämpning av AI och som visar användningsområden som kan utnyttja maskininlärning och AI-tekniker i en verklig miljö. Den första författaren bör komma från industrin.
  • 2 sidor längre sammanfattning som beskriver pågående doktorandprojekt (den första författaren måste vara en doktorand). Problembeskrivningen och forskningsfrågan/frågorna måste presenteras och motiveras tydligt. Det kommer att hållas mentorsessioner i små grupper i samband med dessa bidrag för att ge konstruktiv feedback. 

Programkommittén kommer att granska alla bidrag och utvidgade sammanfattningar. De accepterade bidragen kommer att presenteras antingen som muntliga presentationer eller interaktiva sessioner.

Upphovsrätten till de bidrag som inte publiceras i IEEE-proceedings ligger hos författarna, och författare till tidigare opublicerade abstract som accepterats till SAIS-workshopen uppmuntras att lämna in dessa till andra workshops eller konferenser.

Alla bidrag ska vara i PDF-format och skrivas på engelska med hjälp av Latex-mallen som finns tillgänglig här.

Alla artiklar och sammanfattningar ska skickas in via EasyChair här.

Sepideh Pashami

Kontaktperson

Sepideh Pashami

Senior Researcher

Läs mer om Sepideh

Kontakta Sepideh
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.