Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
Close
-

Bli partner i Applikationscenter för additiv tillverkning

Vi har skapat en plattform med all nödvändig kunskap och infrastruktur för att hjälpa företag ta nästa steg i implementeringen av additiv tillverkning. Genom att bli partner i Applikationscenter för additiv tillverkning kan ditt företag dra full nytta av vårt omfattande erbjudande.

Vi välkomnar företag i alla storlekar, från alla branscher, både nationellt och internationellt.

Fördelar för industri- och akademipartner

  • Som partner får ditt företag tillgång till den omfattande kompetens inom materialvetenskap för additiv tillverkning som finns i centret, kopplad till pre-printing, printing, och post-printing. Ni får också full tillgång till centrets infrastruktur med printrar, för- och efterbehandlingsutrustning samt ett stort antal laboratorier för testning och analys.
  • Som partner har ni möjlighet att påverka utvecklingen av Applikationscenter för additiv tillverkning, till exempel framtida investeringar i utrustning och kompetens.

Fördelar för teknik- och materialleverantörer

  • Som partner får ditt företag chansen att visa möjligheterna med era produkter och tjänster samt viken kapacitet och potential de har. Detta görs tillsammans med centrets industri- och akademipartner i en oberoende test- och demonstrationsmiljö.
  • Ni kan medverka med era senaste innovationer och lösningar, och få möjlighet att testa dem skarpt tillsammans med företag från olika branscher.

Avgift för FoU och investeringar

  • Våra partner betalar en årlig medlemsavgift. 50 procent av avgiften används för att finansiera egna FoU-projekt som genomförs i Applikationscenter för additiv tillverkning och 50 procent används till investeringarna i centret.

Kontakta oss för mer information om partnerskap och vilka fördelar det skulle medföra för ditt företag.

Läs om alla partnerföretag i Applikationcenter för additiv tillverkning

Marie-Louise Bergholt

Kontaktperson

Marie-Louise Bergholt

Director Application Center for Additive Manufacturing

+46 10 516 60 85

Läs mer om Marie-Louise

Kontakta Marie-Louise
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.