Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Bli partner i Applikationscenter för additiv tillverkning

Vi har skapat en plattform med all nödvändig kunskap och infrastruktur för att hjälpa företag ta nästa steg i sin resa mot additiv tillverkning. Genom att bli partner i Applikationscenter för additiv tillverkning kan ditt företag dra full nytta av vårt omfattande erbjudande.

Vi välkomnar företag i alla storlekar, från alla branscher, i Sverige och internationellt.

Fördelar för industri- och akademipartners

  • Som partner får ditt företag tillgång till den omfattande kompetens inom materialvetenskap för additiv tillverkning som finns i centret, kopplad till pre-printing, printing, och post-printing. Ni får också full tillgång till centrets infrastruktur med printrar, för- och efterbehandlingsutrustning samt ett stort antal laboratorier för testning och analys.
  • Som partner har ni möjlighet att påverka utvecklingen av Applikationscenter för additiv tillverkning, till exempel framtida investeringar i utrustning och kompetens.

Fördelar för teknik- och materialleverantörer

  • Som partner får ditt företag chansen att visa möjligheterna med era produkter och tjänster samt viken kapacitet och potential de har. Detta görs tillsammans med centrets industri- och akademipartner i en oberoende test- och demonstrationsmiljö.
  • Ni kan medverka med era senaste innovationer och lösningar, och få möjlighet att testa dem skarpt tillsammans med företag från olika branscher.

Avgift för FoU och investeringar

  • Våra partner betalar en årlig medlemsavgift. 50 procent av avgiften används för att finansiera egna FoU-projekt som genomförs i Applikationscenter för Additiv tillverkning och 50 procent används till investeringarna i centret.

Kontakta oss för mer information om partnerskap och vilka fördelar det skulle medföra för ditt företag.

 

Seyed Hosseini

Kontaktperson

Seyed Hosseini

Forsknings- och Affärsutvecklare (FOA)

+46 10 228 47 57

Läs mer om Seyed

Kontakta Seyed
CAPTCHA Den här frågan är till för att testa om du är en mänsklig besökare eller inte för att undvika automatiska skräppostmeddelanden.

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.