Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
barn med VR

FutureReady by RISE - skolledare

Är du rustad för att leda i och för framtid? 

FutureReady by RISE är det första skolledarprogrammet med fokus på att lyfta nya perspektiv på skolans ledarskap i vår samtid. En tid där förutsättningarna för skola är i kraftig förändring och skolledarens förmåga att förnya verksamheten blir en avgörande faktor

FutureReady by RISE är det första skolledarprogrammet som fokuserar på att utforska och förnya skolans ledarskap i dagens snabbt föränderliga samhälle. Vi står inför en tid av omvälvande förändringar inom skolan, där skolledarens förmåga att innovativt förnya verksamheten blir helt avgörande.

I detta program får du möjlighet att interagera med experter från RISE och kollegor från andra skolverksamheter. Tillsammans engagerar vi oss i ett gemensamt lärande för att rusta dig för att leda i och för framtiden.

Programmets fyra moduler fokuserar på följande teman:

  1. Samhällstransformation och utbildning
  2. Artificiell intelligens som kollega
  3. Professionellt lärande för skolans framtid
  4. Den framsynte skolledaren

Programmet genomförs vanligtvis digitalt under fyra halvdagar och bygger på aktiv delaktighet från deltagarna. Erfarenhetsutbyte, expertis och möjligheter till gemensamt lärande utgör hörnstenarna i FutureReady.

Är du intresserad av att delta?

Vi arrangerar för närvarande programmet för utvalda skolhuvudmän och deras rektorer. Om du eller ni vill ha mer information om kostnader, upplägg, referenser med mera, vänligen kontakta Lotta Fransson för en utförlig presentation av programmet.. 
 

Kontakta oss

CAPTCHA

* Obligatoriskt

Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Lotta Fransson

Kontaktperson

Lotta Fransson

Projektledare

+46 72 451 19 36

Läs mer om Lotta

Kontakta Lotta
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.