Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
Medlemsmöte Processum

Nätverkande och studiebesök under årets sista medlemsmöte

30 november 2023, 11:01

Två gånger om året bjuder RISE Processum AB in sina medlemsföretag och andra samarbetspartners till en eftermiddag fylld med nätverkande och spännande presentationer. 

Den 29 november slog RISE Processum AB upp dörrarna för sina medlemsföretag och andra samarbetspartners. Just denna dag var det extra roligt att få välkomna alla till nyrenoverade lokaler.  Studiebesöket i RISE nya pilothall var även ett populärt inslag denna eftermiddag. Klockan 13:00 öppnade Processums VD Karin Johnson mötet och hälsade alla deltagare välkomna. Det var en intensiv agenda fylld med pitchar, presentationer och workshop.

-Det är oerhört värdefullt och inspirerande att få samla våra företag samtidigt och höra mer om tekniska lösningar och hur vi tillsammans kan hitta och utveckla nya cirkulära biobaserade processer och produkter, säger Karin Johnson, VD RISE Processum AB.

Nya pilothallen lockade

Under eftermiddagen var bland annat årets Forest Business Accelerator bolag på plats och gav intensiva pitchar av sina skogliga innovationer – Bright Day Graphene, Zigrid, Diri Safety Solutions, Original Creation och Flox. Ett bra tillfälle för start-ups att nätverka med stora och etablerade företag. 

Dragplåstret under medlemsmötet kan ha varit studiebesöket till RISE nya pilothall som byggs i Örnsköldsvik. Pilothallen, som väntas stå klar under 2024, är en del av Bioeconomy Arena, en nationell kraftsamling för industrialisering och kommersialisering av bioekonomins nya teknologier, produkter och tjänster och kommer att utgöra en viktig länk mellan innovation och färdig produkt. 

-Den nya pilothallen blir hjärtat för RISE forsknings- och innovationsarena inom bioraffinaderi. Här kommer vi föra samman vetenskaplig spetskompetens, toppmodern teknik, uppskalning och entreprenörer för att öka omställningstakten mot en bioekonomi. Med större infrastruktur ser vi också ökade möjligheter till samarbete med våra medlemsföretag , start-ups och andra stora bolag som ger ökade möjligheter att förverkliga många goda idéer, säger Karin.

Stort tack till alla som deltog! 

Vill du delta på våra medlemsmöten eller saknar en inbjudan? Tveka inte att kontakta oss.

Karin Johnson

Karin Johnson

Verkställande direktör

+46 10 516 67 68

Läs mer om Karin

Kontakta Karin
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Jonna Almqvist

Jonna Almqvist

Forsknings- och utvecklingsingenjör

+46 10 516 67 70

Läs mer om Jonna

Kontakta Jonna
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.