Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Utveckling och förmåner

Att jobba hos oss ska kännas både utmanande och belönande. Basen för ett bra arbetsliv på RISE handlar bland annat om kontinuerligt lärande, balans i livet och flexibla förmåner som ska passa just dig och din livssituation. 

För ett arbetsliv som utvecklas med dig

På RISE delar vi nyfikenheten och viljan att fortsätta lära och växa. Hos oss får du ett eget ansvar för din karriär och genom en öppen dialog sätter vi tillsammans upp mål för din utveckling. Det kan till exempel vara genom individuell kompetensutveckling, möjlighet till intern rörlighet, samverkan och kunskapsutbyte över gränserna. Att möta framtiden och dess utmaningar är ju vad hela RISE verksamhet handlar om.

Förmåner med fokus på flexibilitet

På RISE har vi kollektivavtal samt flexibla förmåner som ska passa just dig och din livssituation. Som heltidsanställd på RISE får du till exempel 10 000 kronor varje år att välja förmåner för, varav 4 000 kronor är öronmärkta för friskvård. Förmånspotten kan bl.a. användas till att skapa dig en mer ergonomiskt hållbar arbetsplats i ditt hem, exempelvis genom att köpa ett skrivbord, en kontorsstol eller en extern skärm till din arbetsdator. 

Personlig förmånspott Ikon

Personlig förmånspott

Friskvårdsbidrag Ikon

Friskvårdsbidrag

Timbank ikon

Flexibel timbank

På RISE gillar vi att göra saker tillsammans. Därför har vi också Tillsammansfonden som alla våra medarbetare kan söka medel ur för gemensamma friskvårdsaktiviteter utöver de individuella aktiviteterna som erbjuds via förmånsportalen. Och vi ger även alla våra medarbetare en tidbank att nyttja efter eget behov eftersom vi vet att flexibilitet är viktigt för ett hållbart arbetsliv. 

RISE medarbetare omfattas av marknadsmässig kollektivavtalad pension och försäkring via ITP.

Med tanke på både arbetslivet och livet

För att kunna vara och förbli en attraktiv arbetsplats är vi måna om att ta hänsyn till just dig och din livssituation. Kanske är du nyutexaminerad och redo att ta dig an massor av spännande utmaningar. Några år senare kanske livspusslet är den stora utmaningen. Vi brukar kunna lösa det mesta. Det viktigaste är att skapa förutsättningar för våra medarbetare att vilja och kunna prestera sitt allra bästa.

Jobba hos oss