Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

EIT Culture and Creativity som kartlägger innovation

Kartläggning av europeiska ekosystem för inkluderande och hållbar samhällsomvandling

Map

Den strategiska ämnesgruppen "Design för samhällsomvandling" inom EIT Culture & Creativity syftar till att katalysera ekosystem med flera aktörer för att utforska, utforma och främja en regenerativ omvandling, där alla varelsers liv respekteras och åtgärder för att läka planeten vidtas mot en horisont av kollektivt välmående.

En del av arbetet med att utveckla STG och mobilisera dessa ekosystem är att göra en översikt över befintliga personer, organisationer och nätverk som arbetar med design för samhällsomvandling. Vi genomför den här undersökningen för att börja kartlägga relevanta ekosystem samt framgångsrika erfarenheter och bästa praxis från EIT:s C&C-partners och andra parter när det gäller digital, grön och/eller social omvandling. De visualiseringar som blir resultatet kommer att användas som grund för att utarbeta inkluderande, öppna och utvecklande program/färdplaner för grön, digital och social omvandling.
Denna kartläggningsprocess är kopplad till det strategiska målet Innovation, åtgärdsprogram 4 för EIT C&C.

Kartläggningsprocessen pågår och kommer att vara avslutad senast den 30 september 2023. Om du är intresserad av att delta eller vill bli informerad kan du anmäla dig via detta onlineformulär

Nedan hittar du informationsseminariet om kartläggningsprocessen.

Melinda From

Kontaktperson

Melinda From

Enhetschef

+46 10 516 56 18

Läs mer om Melinda

Kontakta Melinda
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.