Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
Betongbro över Tjörn
Foto: Ulrika Engvall

Utbildningar inom betong och cement

Varmt välkommen till RISE utbildningar inom betong- och cementområdet. Vi genomför allt från de behörighets- givande utbildningarna till mer specialinriktade utbildningar. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de utbildningar som efterfrågas inom betong och cement.

RISE har arrangerat utbildningar inom betongområdet sedan 40-talet (Vi hette tidigare CBI Betonginstitutet).  

Våra kurser uppfyller kompetenskraven för klass II och klass I som anges i respektive standard SS 137003, SS 137005 och SS 137006.
RISE är en av Svenska Betongföreningen godkänd utbildningsgivare och följer dess framtagna utbildningsplaner i Betongrapport nr 8; Vidareutbildning inom betongområdet. Rapporten kan laddas ner på Svenska Betongföreningens hemsida, betongforeningen.se

Lärare

Våra huvudlärare, som givetvis är med hela tiden under respektive kurs, har hög pedagogisk kompetens och kunskap om betong. Vi har även andra föredragshållare; byggledare, utredare, forskare, m fl. De bidrar med sin genuina praktiska kunskap inom sina respektive områden. 

Kombinationen av pedagogisk och praktisk kompetens gör att kvaliteten på våra utbildningar är mycket hög, något som märks på resultaten av kursutvärderingarna.

Utbildningsformer

De flesta av våra utbildningar är s k klassrumsutbildningar varav några innehåller laborationer. Utbildningarna genomförs på olika orter i Sverige. 

Vi erbjuder även vissa av våra utbildningar på distans; antingen i realtid eller som inspelade filmer.

Företagsinterna utbildningar

Förutom våra öppna kurser ordnar vi även företagsinterna utbildningar. Om du har önskemål om en sådan, hör gärna av dig till oss så ska vi se hur vi kan hjälpa er.

Marléne Johansson

Kontaktperson

Marléne Johansson

Projektledare

+46 10 516 68 81

Läs mer om Marléne

Kontakta Marléne
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Kontaktperson

Cecilia Eklund

Kundsupportadministratör

Läs mer om Cecilia

Kontakta Cecilia
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.