Kontaktperson
Birgit Landquist
Senior konsult
Kontakta BirgitMiljön inklusive klimatet på vår jord påverkas av maten på vårt bord. Men vilken är den senaste kunskapen om livsmedels klimatpåverkan och andra viktiga miljöfrågor kopplat till livsmedelsproduktion såsom mark-, pesticid- och vattenanvändning och svinn? Hur blir livsmedelsproduktionen och verksamheten mer resurs- och klimateffektiv?
Vi välkomnar nya och tidigare medlemmar till en ny spännande säsong i nätverket Mat och miljö, 2020/2021
Nätverket arrangeras av RISE avdelning Jordbruk och livsmedel och är en mötesplats för intressenter i livsmedelskedjan. Syftet är att på ett effektivt sätt att uppdatera deltagarna med senaste kunskap, fakta och händelser inom mat och miljö samt ge möjlighet till diskussion och erfarenhetsutbyte mellan företag, organisationer, forskare och andra aktörer.
Vi brukar ha tre träffar per säsong. Förra säsongen hade vi planerat två träffar i Göteborg och en i Stockholm. I och med Covid 19 fick vi under våren och hösten genomföra digitala halvdagar istället. För denna säsong ser det just nu ut att bli liknande format.
Denna säsong blir träffarna: 3 december 2020, 9 mars 2021 och 19 maj 2021.
Följande företag/organisationer deltar under säsongen 2020/2021
Animalia, Arla Foods, Bertegruppen/Sia Glass, Delfi Marknadspartner, Fazer Group, KRAV, Lantmännen, Livsmedelsverket, LRF, Löfbergs Lila, Malmö stad, Mashie Foodtech&Solutions, Naturvårdsverket, Norrmejerier, Oatly, Orkla ASA, Orkla Foods, Paulig Group, Sigill Kvalitetssystem, Sodexo, Svenskt Kött, Unilever Food Solutions
Nätverket Mat och miljö
Inbjudan för nya säsongen 2020/2021
Program för träffen 9 mars
Deltagaravgiften för säsongen 20/21 uppgår till: SEK 19 000 per deltagare.
Vill ni vara fler deltagare från samma företag/organisation är tilläggsavgiften SEK 5 000 för upp till fem personer.