Kontaktperson
Birgit Landquist
Senior konsult
Kontakta BirgitMiljön inklusive klimatet på vår jord påverkas av maten på vårt bord. Men vilken är den senaste kunskapen om livsmedels klimatpåverkan och andra viktiga miljöfrågor kopplat till livsmedelsproduktion såsom mark-, pesticid- och vattenanvändning och svinn? Hur blir livsmedelsproduktionen och verksamheten mer resurs- och klimateffektiv?
Vi välkomnar nya och tidigare medlemmar till en ny spännande säsong i nätverket Mat och miljö, 2021/2022
Nätverket arrangeras av RISE avdelning Jordbruk och livsmedel och är en mötesplats för intressenter i livsmedelskedjan. Syftet är att på ett effektivt sätt att uppdatera deltagarna med senaste kunskap, fakta och händelser inom mat och miljö samt ge möjlighet till diskussion och erfarenhetsutbyte mellan företag, organisationer, forskare och andra aktörer.
Vi brukar ha tre träffar per säsong. Förra säsongen hade vi planerat två träffar i Göteborg och en i Stockholm. I och med Covid 19 fick vi under våren och hösten genomföra digitala halvdagar istället. För denna säsong ser det just nu ut att bli liknande format.
Denna säsong blir träffarna: 2 december 2021, 8 mars 2022, 18 maj 2022 och 28 september.
Följande företag/organisationer deltar under säsongen 2021/2022
Animalia, Arla Foods, Atria Sverige AB, Bertegruppen/Sia Glass, Fazer Group, KRAV, Lantmännen, Livsmedelsverket, LRF, Löfbergs Lila, Malmö stad, Matilda Foodtech, Naturvårdsverket, Norgesgruppen, Orkla ASA, Orkla Foods, Paulig Group, Sigill Kvalitetssystem, Skira, Skånemejerier, Sodexo, Svensk fågel, Svenskt Kött, Svenskmärkning, TrusTrace
Nätverket Mat och miljö
Inbjudan för nya säsongen 2021/2022 (pdf, 694.12 kB)
Deltagaravgiften för säsongen 21/22 uppgår till: SEK 19 000 per deltagare.
Vill ni vara fler deltagare från samma företag/organisation är tilläggsavgiften SEK 5 000 för upp till fem personer.