Kontaktperson
Thomas Angervall
Projektledare
Kontakta ThomasMiljön inklusive klimatet på vår jord påverkas av maten på vårt bord. Men vilken är den senaste kunskapen om livsmedels klimatpåverkan och andra viktiga miljöfrågor kopplat till livsmedelsproduktion såsom mark-, pesticid- och vattenanvändning och svinn? Hur blir livsmedelsproduktionen och verksamheten mer resurs- och klimateffektiv?
Vi välkomnar nya och tidigare medlemmar till en ny spännande säsong i nätverket Mat och miljö, 2023/2024
Nätverket arrangeras av RISE avdelning Jordbruk och livsmedel och är en mötesplats för intressenter i livsmedelskedjan för lärande och dialog. Syftet är att på ett effektivt sätt att uppdatera deltagarna med senaste kunskap, fakta och händelser inom mat och miljö samt ge möjlighet till diskussion och erfarenhetsutbyte mellan företag, organisationer, forskare och andra aktörer.
Vi brukar ha tre-fyra träffar per säsong.
Denna säsong blir träffarna: 5 december 2023, 13 mars 2024, 23 maj 2024 och 19 september 2024*.
*Typ av möte bestäms senare och beror på antalet deltagare
Följande företag/organisationer deltar under säsongen 2022/2023
Animalia, Arla Foods, Axfood, Bertegruppen, Greenfood Services, Improvin, Kiviks Musteri, Lantmännen, Livsmedelsverket, LRF, LSL Svenskmärkning, Matilda FoodTech, Nybergs Deli, Orkla ASA, Paulig, Semper, Sigill Kvalitetssystem, Skånemejerier, Sodexo, Svensk fågel, Svenskt Kött
Nätverket Mat och miljö
Deltagaravgiften för säsongen 23/24 uppgår till: SEK 19 000 per deltagare.
Vill ni vara fler deltagare från samma företag/organisation är tilläggsavgiften SEK 5 000 för upp till fem personer.
Program nätverksträff 26 september (pdf, 2.26 MB)
Inbjudan till nätverket (pdf, 673 kB)