Kontaktperson
Birgit Landquist
Senior konsult
Kontakta BirgitMiljön inklusive klimatet på vår jord påverkas av maten på vårt bord. Men vilken är den senaste kunskapen om livsmedels klimatpåverkan och andra viktiga miljöfrågor kopplat till livsmedelsproduktion såsom mark-, pesticid- och vattenanvändning och svinn? Hur blir livsmedelsproduktionen och verksamheten mer resurs- och klimateffektiv?
Vi välkomnar nya och tidigare medlemmar till en ny spännande säsong i nätverket Mat och miljö, 2022/2023
Nätverket arrangeras av RISE avdelning Jordbruk och livsmedel och är en mötesplats för intressenter i livsmedelskedjan. Syftet är att på ett effektivt sätt att uppdatera deltagarna med senaste kunskap, fakta och händelser inom mat och miljö samt ge möjlighet till diskussion och erfarenhetsutbyte mellan företag, organisationer, forskare och andra aktörer.
Vi brukar ha tre-fyra träffar per säsong.
Denna säsong blir träffarna: 8 december 2022, 7 mars 2023, 10 maj 2023 och 20 september 2023*.
*Under förutsättning att det är minst 20 deltagande organisationer i nätverket.
Följande företag/organisationer deltar under säsongen 2022/2023
Animalia, Arla Foods, Atria Sverige AB, Axfood, Bertegruppen, Fazer Group, Greenfood Services, Improvin, Kiviks Musteri, Lantmännen, Livsmedelsverket, LRF, LSL Svenskmärkning, Matilda FoodTech, Nybergs Deli, Orkla ASA, Santa Maria, Sigill Kvalitetssystem, Semper, Skånemejerier, Sodexo, Svensk fågel, Svenskt Kött
Nätverket Mat och miljö
Deltagaravgiften för säsongen 22/23 uppgår till: SEK 19 000 per deltagare.
Vill ni vara fler deltagare från samma företag/organisation är tilläggsavgiften SEK 5 000 för upp till fem personer.
Inbjudan till säsong 2022-2023 (pdf, 611.49 kB)
Inbjudan och program, nätverksträff 7 mars (pdf, 1.65 MB)