Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Nätverket MAKExperience

MAKExperience är ett nätverk, men också en arbetsmetod som ökar innovationsförmågan i ditt företag. Här får du möjlighet att utbyta erfarenhet med andra samtidigt som du utvecklar ditt företags affärsidé.

I nätverket MAKExperience möts olika branscher och yrkesgrupper. Bland våra 150 deltagare finns forskare, företagsledare, ingenjörer, statsvetare designer, egenföretagare, konsulter och industrialister. Det betyder att du som medlem får tillgång till ett tvärfunktionellt nätverk för diskussion, kunskapsöverföring och erfarenhetsutbyte.   

Metod för innovation

Vi kallar MAKExperience för en upplevelsebaserad arbetsmetod med syfte att öka innovationsförmågan i företaget. Med hjälp av metoden kan ditt företag skapa nya helhetserbjudanden med utgångspunkt i kundernas underliggande behov, som nya kombinationer av varor, tjänster och upplevelser.

MAKExperience bidrar både till att skapa nya erbjudanden och till att öka innovationsförmågan på flera plan – hos individer, organisationer och i regioner.

Besök en nätverksträff

MAKExperience genomför idéworkshops flera gånger per år. Dessa är öppna både för befintliga och presumtiva medlemmar och utgör ett utmärkt tillfälle för att träffa nätverket för första gången.

 

Kontakta oss för mer information och för att bli medlem!

Fakta om nätverket

Namn

Nätverket MAKExperience

Medlemskap

Kontakta oss för mer information och för att bli medlem i nätverket.

Behandling av dina personuppgifter

Barbro Lagerholm

Kontaktperson

Barbro Lagerholm

Forskare

Läs mer om Barbro

Kontakta Barbro

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.