Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Vårt erbjudande

Att generera värde från data – med fokus på tillgänglighet, prestanda och kvalitet 

Det har länge varit en stor utmaning att lösa svårigheterna med att skapa maximalt värde med hjälp av data från industrin. Därför har RISE etablerat ett tvärvetenskapligt team av experter för att ta itu med de utmaningar som är förknippade med att skapa värde från industriellt genererad data.

  • Vi använder oss av effektiva datainsamlingsprocesser anpassade för våra kunders behov och utvecklingsagenda. 
  • Vi kan ta fram beslutsstöd för din organisation för att förbättra den totala produktionseffektiviteten (TAK), öka effektiviteten och minska kostnaderna.
  • Brist på insikter från insamlad data är en stor fråga – digitalisering är inte möjlig utan relevant data som kan producera information. Det första steget för att uppnå detta är att komma åt data som är låst i olika system/maskiner/instrument/verktyg/moln/silos och göra den tillgänglig för experter och ledningsgrupper, redo för att kunna optimera processer och främja innovation. 
  • För att möjliggöra analys av data för vidare forsknings- och utvecklingsändamål kan RISE tillhandahålla en miljö som kopplar instrumenten till en molnbaserad plattform. Genom att använda en datainsamlare harmoniserar vi data genom att utveckla datamodeller, interoperabilitet och databeredskap. 

Att integrera insikter från din data i dina affärs- och verksamhetsmål kommer att skapa nya möjligheter och ökar innovationsförmågan. I grunden är datainsamling en förutsättning för att förverkliga digitala transformationsmål. 

Välkommen att kontakta oss!

Håkan Hollmark

Kontaktperson

Håkan Hollmark

Försäljning-och Marknadschef

+46 10 516 65 57

Läs mer om Håkan

Kontakta Håkan
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Jonas Lindqvist

Kontaktperson

Jonas Lindqvist

+46 70 212 90 99

Läs mer om Jonas

Kontakta Jonas
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.