Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
Solpaneler

Symposium om solstrukturers beständighet

Välkommen till det första internationella symposiet om solstrukturers beständighet! Under evenemanget kommer vi att fördjupa oss i nyckelfaktorer såsom materialval, hållbarhet, kostnadseffektivitet, energi och korrosion.

Produktionskostnaden för solenergi inkluderar både kapital- och driftskostnader för alla solcellsstrukturer. Därför är det viktigt att göra ett medvetet materialval. En avgörande faktor att ta i beaktan är materialets beständighet, särskilt för stödstrukturer som utsätts för både atmosfäriska och underjordiska integritetsproblem.

Under detta symposium kommer vi att utforska materialvalets kritiska roll inom solenergin. Du får ta del av de senaste framstegen inom korrosionsresistent materialteknik, och lyssna till spännande presentationer. Dessutom ges en unik möjlighet att utbyta kunskaper med branschexperter inom solenergi.

Evenemanget vänder sig till dig som är verksam inom solenergi, såsom solenergiexperter, materialspecialister, akademiska forskare, korrosionsingenjörer och konsulter inom solprojekt.

Det internationella symposiet om solstrukturers beständighet arrangeras av RISE, Institut de la Corrosion (France), University of Parma (Italy) och European Federation of Corrosion, EFC. 

Varmt välkommen!

Symposium om solstrukturers beständighet
20 nov 2024
University of Parma, Parco Area delle Scienze 33/A, Parma, Italy
31 juli 2024

270 Euro

Lunch, fika och middag ingår i priset. 

Begränsat antal platser
Konferens,
Program
Program

Konferensprogram (pdf, 531.55 kB)

Kontaktperson

Abdelkader Meroufel

Projektledare

+46 10 228 49 95

Läs mer om Abdelkader

Kontakta Abdelkader
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.