Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Träffa våra exjobbare

På RISE välkomnar vi cirka 100 exjobbare årligen – inom en stor mängd olika områden. Träffa några av våra exjobbare som berättar varför de tycker att RISE är en bra plats att starta en karriär.

Jayendra Ellamathy

Masterstudent i inbyggda system på Uppsala Universitet

– Det finns många fördelar med att arbeta på RISE. Jag blev handledd av några av de bästa forskarna inom IoT-området, och som har skrivit flera publikationer med stor påverkan. Tack vare RISE anseende fanns det möjlighet för mig att tillämpa mitt arbete kommersiellt. Dessutom fick jag uppmuntran och vägledning att omvandla examensarbetet till en vetenskaplig publikation.

Josefine Andersson

Masterstudent i biomedicin på Lunds Tekniska Högskola

– Jag valde att göra mitt exjobb på RISE då projektidén lät väldigt spännande och passande för mig och min utbildning eftersom jag även i framtiden vill hålla på med forskning och utveckling. Jag har superbra handledare på RISE och alla är väldigt trevliga och hjälpsamma. Överlag känns företagskulturen välkomnande och uppmuntrande. Lärande och nyfikenhet verkar vara en stor del av allas arbete och jag som är väldigt nyfiken trivs verkligen i en sådan miljö.

Mohammadreza Mohammadi

Masterstudent i ICT for Internet and Multimedia på Universitetet i Padua, Italien

– Att göra mitt exjobb på RISE innebar en fantastisk möjlighet för mig att arbeta med experter inom området maskin-/djupinlärning och att lära mig forskningsmetoder. Jag hade fantastiska kollegor som stöttade mig, inte bara i mitt arbete utan även när det gällde att bo i Sverige, eftersom jag var ny i Västerås och inte kände till staden. Sammanfattningsvis var det en otrolig upplevelse för mig och jag hoppas få möjligheten att samarbeta med mina kollegor på RISE i framtiden.