Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Utmanande uppdrag som gör gott

Visste du att RISE är en plats där man med samlad hjärnkraft helhjärtat går in för att göra världen bättre? Här forskar vi för att ge äldre aptiten tillbaka, göra AI mer mänskligt och läka sår med tankekraft. Här möts mängder av olika specialister, från tekniknördar till ICT-specialister, datavetare och mikrobiologer. Vi är RISE och vi har ett erbjudande som är svårt att motstå. Utmanande uppdrag som gör gott. 

Hos oss kan du bland annat jobba som specialist, forskare, tekniker, ingenjör och projektledare för att nämna några av alla roller. Är du student kan du göra ditt exjobb här, eller söka doktorandtjänster. Tack vare bredden i verksamheten kommer våra medarbetare från i princip alla ingenjörsutbildningar, men även från psykologi och beteendevetenskap. Resultatet? En palett av kompetens och människor där vi tillsammans gör skillnad.

Jobba på RISE – i alla faser i livet

Att jobba hos oss ska både kännas utmanande och belönande. Vi är stolta över att redan ha knutit så många talanger till oss. Och fler ska vi bli. Gemensamma nämnare i all vår rekrytering är mångfald och flexibilitet. För att kunna vara och förbli en kreativ arbetsplats tar vi hänsyn till just dig och din livssituation. Kanske är du nyutexaminerad och redo att ta dig an massor av spännande utmaningar? Några år senare kanske livspusslet är den stora utmaningen? Är det lättare för dig att ibland jobba från köksbordet för att få sitta i lugn och ro? Digitaliseringen ger ofta fantastiska möjligheter och vi brukar kunna lösa det mesta. Vårt mål är att verka för att RISE förblir en kreativ och konkurrenskraftig arbetsplats där alla vill och kan prestera sitt allra bästa. 

Utvecklas på RISE

Bland det roligaste som finns är att välkomna en ny kollega till vår verksamhet. Drivkraften och nyfikenheten vi möter då är fantastisk. Vi vill att du ska fortsätta vara nyfiken och vilja mer. Du får ett eget ansvar för din karriär och genom en öppen dialog sätter vi tillsammans upp tydliga och transparenta mål för din framtida utveckling inom RISE. Därför erbjuder vi bland annat kontinuerlig kompetensutveckling. Det ska vara lätt för dig att känna dig utmanad och utvecklas under hela ditt arbetsliv. Att möta framtiden och dess utmaningar är ju vad hela RISE verksamhet handlar om.