Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Papermaking Network på 60 minuter

Den 25 maj bjuder RISE in till en timmes livevent där vi introducerar Papermaking Network. Med vårt nya initiativ vill vi samla representanter från alla skandinaviska bruk av massa, grafiska papper, special-, förpacknings- och mjukpapper i ett värdeskapande forum.  

Papermaking Network syftar till att lösa just era dagliga problem i produktionslinjerna. Förutom nätverkande kan vi diskutera gemensamma utmaningar och potentiellt samarbete där vi kan skapa möjligheter med hjälp av våra kombinerade kompetenser, erfarenheter och pilotanläggningarna inom RISE. 

Under en timme introducerar vi dig till alla fördelar och värdet, struktur och resonemang bakom utvecklingen av konceptet Papermaking Network. Efter informationen tar vi gärna emot feedback för att Papermaking Network ska bli just det värdefulla verktyg vi hoppas på. Om rådande omständigheter tillåter det kommer vi senare i höst att bjuda in till kick-off på plats vid vår pilotpark i Stockholm för en hel dags aktiviteter.

Har du kvalitetsfrågor och/eller kanske bara några intressanta tankar om för dig viktiga teman som vi kan tänka oss genomföra studier på inom nätverket? Vi vet att det finns många frågor och hinder som bekymrar och sätter käppar i hjulet för uppsatta kvalitets- och produktionsmål.

Under introduktionen kommer vi att lyfta några av de frågeställningar som vi inom RISE-sfären har samlat på oss under alla våra år av FoU vi genomfört som forskare inom de tidigare separata enheterna Innventia, MoRe och PFI. I och med sammanslagningen har vi skapat ett oslagbart team med branschens största kunskap och resurser – som vi vill att ni ska få störst nytta och glädje av! 

Anmäl dig

*Mötet hålls på svenska

Information om evenemanget

Datum: 25 maj, 2021

Tid: 13:00-14:00

Plats: online

Pris: Kostnadsfritt

Tomas Anderson

Kontaktperson

Tomas Anderson

Läs mer om Tomas

Kontakta Tomas
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Lars Sundvall

Kontaktperson

Lars Sundvall

Gruppchef Processteknik

+46 70 526 52 21

Läs mer om Lars

Kontakta Lars
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.