Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Maritim miljö, risk och operation

Genom att kombinera teknisk och operativ kunskap samt expertis minskar RISE risker, kostnader och miljöpåverkan för en säker, motståndskraftig och effektiv maritim operation. Vi bidrar med stabilitet och förutsägbarhet.

Miljö

Att minska miljöpåverkan från sjöfart och annan typ av maritim verksamhet kräver sällan en enda lösning utan flera, många gånger i ett samspel. RISE tillhandahåller opartiska analys- och rådgivningstjänster, vilket säkerställer att era beslut baseras på bästa tillgängliga kunskap och data, med hänsyn till era specifika förutsättningar.

Risk

Baserat på erkända standards och riktlinjer i kombination med genomarbetade verktyg och genuin kunskap erbjuder RISE riskanalyser som möjliggör en transparent process runt riskidentifiering och åtgärder, vare sig behoven är i en tillståndsprocess eller som stöd i beslutsfattandet.

Operation

Utvecklade maritima verksamheter är nyckeln till att leverera kommersiellt gångbara, säkra, effektiva och motståndskraftiga tjänster. RISE stöd utifrån era behov bygger på både en allmän och en djupgående förståelse av maritima operationer baserat på vår expertis, data, analyser och simuleringar.

Offshore Wind - RISE som service partner

RISE har varit kommersiellt aktiva mot havsbaserad vindkraftsedan i decennier. Under åren har vi samlat in kunskap och expertis för att stödja kunder i alla led från förstudier och nautisk riskanalys till avveckling och återvinning.

Våra experter kan arbeta självständigt eller ingå i projektteam.

• Förstudier och Tillståndsprocesser • Upphandling och Produktion 

• Installation och Driftsättning  • Operation och Underhåll 

• Avveckling

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter