Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Hydrodynamisk konstruktion och verifiering

RISE erbjuder design, beslutsstöd, optimering, simuleringar/beräkningar och validering/verifiering av hydrodynamisk, hydroakustisk och aerodynamisk prestanda - baserat på erfarenhet av över 8 000 skrovformer, 2 000 propellrar och 80 års konsultverksamhet.

Hydrodynamiskt beslutsstöd

Utmaningen i att uppfylla alla regelverk och samtidigt behålla en lönsam verksamhet kräver många beslut. RISE stödjer dig i din process framåt.

Hydrodynamisk design och optimering

Design och optimering bygger på rätt verktyg, bred och djup kompetens, och lång erfarenhet. RISE erbjuder hydrodynamisk design och optimering för alla typer av fartyg, propulsorer, ESD, foils, segel och mycket mer.

Hydrodynamisk simulering och beräkning

RISE erbjuder simuleringar och beräkningar av alla typer av hydrodynamiska fenomen. Till vår hjälp har vi avancerade verktyg och kombinerade metoder som kalibrerats mot våra databaser för bästa kundsupport. Simulering av prestanda över en rutt med hänsyn till fartygets egenskaper, framdrivning, miljö och väder.

Hydrodynamisk validering och verifiering

Numeriska verktyg och metoder spelar tillsammans med provning av fysiska modeller en viktig roll i processen att utveckla fartyg och bedöma deras prestanda.

Kontakta oss

Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter
Lars Gustafsson

Kontaktperson

Lars Gustafsson

+46 73 072 90 10

Läs mer om Lars

Kontakta Lars
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Kontaktperson

Magnus Wikander

+46 10 251 37 66

Läs mer om Magnus

Kontakta Magnus
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.