Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu

Korrosion och katodiskt skydd i jord

Korrosion i konstruktioner och infrastruktur under mark medför stora kostnader både för samhället och för företag. RISE har lång erfarenhet inom området och inom medlemsprogrammet bedriver vi forskning för att hitta nya lösningar på korrosionsproblem under jord.

RISE, inklusive dotterbolaget Institut de la Corrosion, har i över 30 år arbetat med forskning och konsultprojekt inom området korrosion under jord. Mot bakgrund av detta startade RISE 2018 det nya medlemsprogrammet Korrosion och katodiskt skydd i jord.

Dela information och påverka forskning

Medlemsprogrammet består av ett antal företag som har gemensamma intressen; det kan vara slutanvändare, teknikföretag och materialproducenter (rörledningar och beläggningar). Vi diskuterar aktuella frågor och problem som rör korrosion i jord och katodiskt skydd i jord. Som medlem kan du påverka och delta i forsknings- och utvecklingsprojekt inom RISE.

Träffar och seminarium

Inom medlemsprogrammet arrangeras regelbundet nätverksmöjligheter för våra partners inom industrin, offentliga organisationer, materialleverantörer och forskare. Du blir inbjuden till projektmöten, seminarier, konferenser och kurser.

Kontakta oss för mer information och för att bli medlem.

Fakta om nätverket

Namn

Korrosion och katodiskt skydd i jord

Medlemskap

Kontakta oss för mer information och för att bli medlem. Se kontaktinformation nedan.

Behandling av dina personuppgifter

Kontaktperson

Jonas Engblom

Forskare

+46 10 228 48 80

Läs mer om Jonas

Kontakta Jonas
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.