Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
Umesläp

Umesläp

Extremt långlivade hästtransporter som kan köpas eller hyras kortare eller längre tid.

Umesläp strävar efter att, genom cirkulära affärserbjudanden, smarta materialval och konstruktioner, ge tillgång till och tillverka fordon som möjliggör för kunderna att förflytta sina hästar med så låg miljöbelastning som möjligt.

Umesläp vill att kunderna ska få möjlighet att få tillgång till deras produkter på olika sätt, och därför erbjuder man också möjligheten till abonnemang på släp, korta och flexibla hyreslösningar.

När företaget konstruerar fordonen är ett av de viktigaste målen att de ska hålla i många år och fungera med ett så litet underhållsbehov som möjligt. Kunderna ska känna sig trygga med att om reparationer eller underhåll ändå måste utföras, så ska Umesläp erbjuda riktiga reservdelar många decennier efter att deras hästsläp eller lastbil tillverkats.

Längsta möjliga livslängd

När Umesläp pratar om lång livslängd så tänker vi framförallt på så kallad framtidsadaptiv produktdesign. Med det menar man att alla våra produkter ska vara attraktiva under så lång tid framåt som möjligt och på så sätt undvika en för kort livscykel. Det säkraste sättet att lyckas med detta är förstås att ge produkterna en tekniskt lång hållbarhet dvs att de tillverkas med riktigt hög kvalitet och kan utföra sina uppdrag problemfritt under en lång tid framåt.

Men det finns även andra saker som påverkar produkternas livslängd.
Modemässig hållbarhet* som t ex tidlös design är också viktigt. Även funktionell hållbarhet* där vi t ex möter kundernas behov i en viss funktion, vilket kan resultera i något som sedan alla vill ha t ex transport av hästar baklänges, rumstempererad transport mm. Anti-slit-och-släng, helt enkelt.

Högsta möjliga nyttjandegrad

För att uppnå högsta möjliga nyttjandegrad av våra kunders produkter så har vi på Umesläp skapat en plattform där man kan erbjuda att låna ut sitt fordon till de som bara ibland har behov av transport. Vi erbjuder även de med mindre behov en möjlighet att hyra någon av våra produkter så att man inte behöver köpa en helt ny produkt direkt. Att hyra ett fordon kan vara ett klokt sätt att undvika ett felköp.
Sist men inte minst så hjälper Umesläp även till med att matcha kunder som har behov av att sälja sin produkt med de som söker motsvarande.

Umesläp servar och uppgraderar varje vagn samt kvalitetscertifierar varje enhet mellan varje ägande.

Återvinning som blir nya produkter

I företagets nyproduktion så används återvunnet material för att minimera negativa miljöeffekter. Dessutom så återvinner man nästan 90% av våra produkter genom ett samarbete med Stena Recycling där varje uttjänt produkt blir nya användbara produkter i andra branscher.

Nyttja Mer
Nyttja Längre
Möjliggör

Kontakt

Burträskvägen 9
937 33 Bygdsiljum
Sverige

E-post

Webbplats

Facebook

Telefon

0914 -202 66