Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Organisation

Hos RISE möts problemlösare med unika resurser. Vi är forskare, tekniker, testare och andra experter som behövs i arbetet med morgondagens innovationer. Tillsammans blir vi ett verklighetsnära forskningsinstitut och en stark innovationspartner som kan bidra med allt från banbrytande forskning till test och utveckling.

Vi arbetar i samverkan med och på uppdrag av näringsliv, akademi och offentlig sektor. Vårt fokus är lösningarna vårt samhälle behöver, och vi är organiserade därefter. I gemensamma affärs- och innovationsområden arbetar våra forskare och experter inom olika områden, sida vid sida. Med ett 100-tal unika test- och utvecklingsmiljöer framtidssäkrar vi varje dag nya lösningar. Oavsett om det handlar om produkter, tjänster, teknologier eller processer.

Vi samlar våra kompetenser och experter i fem divisioner som jobbar gränsöverskridande i affärs- och innovationsområden.

RISE organisationsöversikt

RISE är organiserad i divisioner, avdelningar, enheter samt koncerngemensamma funktioner. Därtill har vi affärs- och innovationsområden som går tvärs över verksamheten.

Ladda ner en översikt av vår organisationsstruktur som PDF