Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
Copper Alloys 2024, Stockholm

Copper Alloys 2024

Copper Alloys 2024: Internationell arena för vetenskaplig och teknisk utveckling – forum för kopparlegeringsindustrier, universitet och forskningsinstitutioner.

Copper Alloys är det största och bredaste vetenskapliga forumet med fokus på kopparmaterialvetenskap. Konferensen 2024 syftar till att ytterligare stärka koppar och kopparlegeringar genom att tillhandahålla aktuell forskning och återspegla nödvändiga FoU-strategier mot bakgrund av faktiska megatrender. 

Den växande medvetenheten om behovet av att hantera resurser på ett mer ansvarsfullt sätt, miljöstabilitet och hälsoskydd, liksom den osäkra geopolitiska situationen, har drivit samhället, politiken och lagstiftningen att ändra prioriteringarna på dagordningen. Cirkulär ekonomi, fossilfri energi, green deal, totalförsvar och andra nyckelord representerar detta nya paradigm och sätter hög press på industri och vetenskap att föreslå och utveckla innovativa lösningar. 

Som svar på relaterade utmaningar behövs nya tillämpningar och processer, och universitet, forskningsinstitut och marknadsaktörer längs värdekedjorna måste ytterligare stärka sina gemensamma insatser. De framväxande forsknings- och utvecklingsplattformarna för material ställer höga krav på att optimera och komplettera bearbetningsmetoder, täppa till luckor i globala materialflöden och implementera förlustfri återvinningsteknik. 

Copper Alloys 2024 kommer att ge en omfattande titt på utmaningar och utveckling av kopparanvändarindustrier och kommer att möjliggöra aktivt utbyte av kunskap och åsikter.

Välkommen till Stockholm!

Copper Alloys 2024
08 okt 2024 - 09 okt 2024
10:00-15:00
Hotell Sign, Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm, Sverige
Karta
1 september 2024

Standard: 950 EUR exkl moms
Student: 250 EUR exkl moms

150
Konferens,
Program
Program

Program in English (pdf, 2.07 MB)

Kontaktperson

Katarina Bokström

Projektledare

+46 10 228 49 60

Läs mer om Katarina

Kontakta Katarina
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.