Jun Niimi
Forskare
Tel
E-post
Ort
Göteborg
ORCID

Jun Niimi (Ph.D.) är forskare vid Jordbruk och Livsmedel, med en bakgrund inom livsmedelsvetenskap. Han specialiserar sig på sensorisk uppfattning av mat och dryck. Forskningsaktiviteter inkluderar perception kring sensorisk uppfattning och konsumentforskning, metodik och tvärvetenskaplig forskning med samarbetspartners inom olika discipliner. Han är medlem i RISE sjömat. Han är aktivt engagerad i såväl akademisk som industriell forskning med företag.
Fråga mig om
Publikationer
Fråga mig om
Publikationer
- The negative association between food neophobia and sensory expectations reveal…
- Perceptions of processed foods as unhealthy : Heuristic strength, prevalence, a…
- Methodologies in Sensory and Consumer Sciences for the Evaluation of Seafood Pr…
- Consumers’ attachment to meat : Association between sensory properties and pref…
- Vegan spread applications of alternative protein from torula yeast : product de…
- Still just a matter of taste? : Sensorial appreciation of seafood is associated…
- Malolactic fermentation in lingonberry juice and its use as a preservative
- Exploring seafood choices at the point of purchase among a sample of Swedish co…
- Malolactic conversion of lingonberry juiceimpact on sensory properties and micr…
- Saltiness enhancement : Impact of acid added to bread with heterogeneously dist…