Jun Niimi
Forskare
Tel
E-post
Ort
Göteborg
ORCID
Jun Niimi (Ph.D.) är forskare vid Jordbruk och Livsmedel, med en bakgrund inom livsmedelsvetenskap. Han specialiserar sig på sensorisk uppfattning av mat och dryck. Forskningsaktiviteter inkluderar sensorisk uppfattning, konsumentforskning, metodik och tvärvetenskaplig forskning med samarbetspartners inom olika discipliner. Han är medlem i RISE sjömat. Han är aktivt engagerad i såväl akademisk som industriell forskning med företag.
Fråga mig om
Publikationer
Fråga mig om
Publikationer
- Sodium reduction in foods : Challenges and strategies for technical solutions
- Just a matter of taste? : Understanding rationalizations for dairy consumption …
- The relationship between food neophobia and hedonic ratings of novel foods may …
- Beyond raw : Investigating alternative preparation methods as a tool to increas…
- Vegan spread applications of alternative protein from torula yeast : product de…
- Does cooking ability affect consumer perception and appreciation of plant-based…
- Saltiness enhancement : Impact of acid added to bread with heterogeneously dist…
- Malolactic conversion of lingonberry juiceimpact on sensory properties and micr…
- Sample discrimination through profiling with rate all that apply (RATA) using c…
- Geographical-based variations in white truffle Tuber magnatum aroma is explaine…