Hoppa till huvudinnehåll
Search
Menu
klimatavtryck för livsmedel
Foto: RISE

10-åriga resan med RISE klimatdatabas för livsmedel

RISE klimatdatabas för livsmedel skapar dagligen nytta i landets många verksamheter. RISE välkomnar dig till en tillbakablick över viktiga milstolpar under decenniet som gått men spanar även framåt. På webinariet visas hur klimatdatan kan användas för olika målgrupper för att ta klimatkliv på måltidsnivå, på produktnivå och på organisationsnivå.

Program (uppdateras efterhand)

Ett decennium med RISE klimatdatabas för livsmedel 

RISE verktygslåda för att påskynda en klimatsmartare produktion och konsumtion av livsmedel

RISE klimatskalor för måltider och livsmedel 

Nyckeltal för klimatet - klimatmål för livsmedelsinköp

Hur man lyckas med klimatkliv i praktiken - föregångare från offentlig måltid och företag delar sina bästa framgångsfaktorer för användningen av klimatdatabasen

Katarina Hiding, Västra Götalandsregionen

Johanna Skenning, Ulricehamns kommun

På väg mot en hållbarhetsdatabas?

Biodiversitsavtryck

Näringstäthetsindex

LUC-bidrag (Land Use Change)

Foodwise - nästa generations databas

Hur fortsätter vi vår viktiga gemensamma resa för framtiden? 

10-åriga resan med RISE klimatdatabas för livsmedel
23 sep 2025
13:30-16:30
Digitalt via zoom, Göteborg, Sverige
19 september 2025

Kostnadsfritt

Obegränsat
Digitalt,
Talare
Talare
Thomas Angervall

Thomas Angervall

Moderator och ansvarig för RISE klimatdatabas för livsmedel, RISE

Britta Florén

Utvecklingsansvarig, RISE klimatdatabas för livsmedel, RISE
Thomas Angervall

Kontaktperson

Thomas Angervall

Projektledare

+46 10 516 66 74

Läs mer om Thomas

Kontakta Thomas
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Britta Florén

Kontaktperson

Britta Florén

Senior konsult

+46 10 516 66 66

Läs mer om Britta

Kontakta Britta
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.