Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Säkerhetskritisk batteriprovning

Provning av batterier, godkännande och certifiering enligt standard blir allt viktigare i takt med samhällets ökade elektrifiering. RISE och SEEL hjälper dig med hållbar batteriprovning i våra säkra och moderna testmiljöer.

Batteriprovning i säker och hållbar testmiljö

Att prova batterier hos RISE innebär en tids- och kostnadseffektiv batteriprovning med största möjliga omtanke om miljön. Du får tillgång till en världsledande och explosionssäker testmiljö samtidigt som du drar nytta av vår långa erfarenhet och expertis inom batterier.

Vårt nya labb för hållbar och säker batteriprovning.

Du får hjälp med allt inom batteriprovning

Vi hjälper dig med alla moment inom batteriprovning – hela vägen från behovsanalys till provning och certifiering mot befintliga standards och lagkrav. Ett batteri behöver utsättas för vibration, mekanisk stöt, extrema temperaturer och provoceras för att garantera säkerheten och godkännas inför marknadsintroduktion.

Kontakta säljansvarig Magnus

Säkerhetskritisk provning av batterier

Vår säkerhetskritiska provning av batterier genomförs i vårt toppmoderna, explosionssäkra och hållbara labb i Borås. Labbet invigdes den 28 september 2023 och har den senaste tekniken och utrustningen för batteriprovning.

Vår kapacitet för batteriprovning

Vi hanterar komponenter i alla storlekar. Vår stora hall kan hantera brand från en större personbil. Väggarna på 500 mm med 32 mm armering och 160 mm ståldörrar garanterar en säker provning.  

Vill du utföra batteriprovning?

Du är välkommen att kontakta oss direkt eller via formuläret på den här sidan. Beskriv din utmaning eller produkt så guidar vi dig till rätt provning. Eller gör en direktbeställning utifrån ditt behov.  

Vårt mål är att svara dig inom 48 timmar.

Batteriprovning med tillgång till expertis och forskning

+

Opartisk och tillförlitlig batteriprovning

+

Batteriprovning som vägleder

+

Medverka vid provning på plats eller digitalt

+

Några vanliga batteriprovningar

+

Några standarder inom batteriprovning

+

Pris och leverans vid batteriprovning

+

 

Kontakta säljansvarig Magnus

Brett samarbete inom batteriområdet

Vi har bred kompetens inom bland annat material, EMC, AI, cybersäkerhet, digitalisering och batteriutbildning. Vi hjälper dig gärna vidare i din produkt- och verksamhetsutveckling. Du kan se oss som din långsiktiga, externa samarbetspartner inom batterier. Läs mer på vår områdessida för batterier.

... eller gå direkt till "Batteries at RISE" på LinkedIn.

Fyll i formuläret för att kontakta oss

CAPTCHA
Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter
Magnus Ling
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.