Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Ann-Charlotte Mellquist

Senior Researcher

Tel +46 70 265 65 60

E-post ann-charlotte.mellquist@ri.se

Ort Kista

Enhet Sustainable Business (104206)

Jag är seniorforskare på RISE, i gruppen Sustainable Business. Jag är civilekonom och har en MBA i Innovation Enterprise and Circular Economy. Som forskare och expert på cirkulär ekonomi och cirkulära affärsmodeller har jag ambitionen att vara en del av och driva övergången till en mer hållbar framtid.
Jag delar min arbetstid mellan forskning och projektledning och i mitt arbete försöker jag alltid att kombinera behovet av detaljerad analys och förståelse med ett större systemperspektiv. Jag är övertygad om att framtiden kommer att kräva mer kunskap om och förståelse för komplexa adaptiva system och hur dessa verkar i och påverkar alla sektorer av samhället.
Jag har mer än 15 års erfarenhet som konsult och projektledare i IT-branschen, där jag arbetat med stora implementerings- och förändringsprojekt i många olika branscher. Jag har också arbetat i tio år som ekonom och controller, med arbetsuppgifter inom planering, uppföljning och rapportering, i både tillverkande industri och tjänstesektor.

Relaterat