Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
-

Energieffektiva livsmedelslokaler - Professionella kök

Här samlar vi alla dokument med fokus på energieffektivisering i professionella kök.

Energieffektiviseringspotentialer i professionella kök – Snabbmatsrestaurang

+

Brandfarliga köldmedier – En kartläggning av hinder och hur dessa skall övervinnas

+

 Energi från hyresgästens kylsystem används i fastighetsägarens värmesystem – ett bidrag till ökad energieffektivisering

+

Förbättrat energibeteende i storkök genom digitalt stöd med mätning och återkoppling

+

Beteendeförändring för energieffektiva storkök

+

Optimala kyltemperaturer

+

Optimala kyltemperaturer (pdf, 707.19 kB)

Energiåtervinning av smutsig luft

+

Processystem för värme och kyla i storkök

+

Incitamentbaserade hyresavtal livsmedelslokal/fastighetsägare

+

Fettreduceringssystem i storköksventilation - Utveckling av mätmetodik

+

Fettreduceringssystem i storköksventilation - Säkerhets- och underhållsanvisningar

+

Energi från kylsystem ger ökad energieffektivisering

+

Spara energi och pengar – samordna energisystemen

+

LED-konvertering för kyl- och frysmöbler

+

Chip i mat för mindre svinn

+

Energieffektiviseringspotentialer i professionella kök - Restaurangkök

+