Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
Fuktsäkra byggnader

Utbildningar inom fuktsäkra byggnader

Varmt välkommen till RISE utbildningar inom området fuktsäkra byggnader.

Vi erbjuder utbildningar i fuktsäker byggprocess och fuktskadeutredning och har både introduktions- utbildningar och specialistutbildningar som leder till diplomering.

RISE har lång erfarenhet av såväl uppdragsverksamhet som forskning inom området Fuktsäkra Byggnader och lång tradition av att utbilda inom området.

Vårt mål är att ligga i framkant och ständigt utveckla våra utbildningar. Vårt senaste exempel på detta är vår nya utbildning Fuktsäkra byggnader som är en grundutbildning med fokus på byggprocessen i fem moduler där varje modul har en tydlig målgruppsanpassning.

Varmt välkommen till RISE utbildningar.

Information om alla våra kurser ser du i listan till höger.

Kursledare och föreläsare

Våra kursledare har hög pedagogisk kompetens och gedigen kunskap om fuktsäkra byggnader. Vi har även flera andra föreläsare så som fuktskadeutredare, fuktsakkunniga, forskare, mikrobiologer och kemister m fl. De bidrar med sin specialistkunskap inom sina respektive områden. 

Kombinationen av pedagogisk, teoretisk och praktisk kompetens gör att kvaliteten på våra utbildningar är mycket hög, något som märks på resultaten av kursutvärderingarna.

Utbildningsformer

De flesta av våra utbildningar är s k klassrumsutbildningar och flera av dessa innehåller praktiska moment. Utbildningarna genomförs på olika orter i Sverige. 

Vi erbjuder även vissa av våra utbildningar på distans (digitalt) i realtid.

Företagsanpassade utbildningar

Förutom våra öppna kurser ordnar vi även företagsanpassade utbildningar. Om du har önskemål om en sådan så hör gärna av dig till oss så ska vi se hur vi kan hjälpa er.

Kurser vi genomför tillsammans med samarbetspartners

Thorbjörn Gustavsson

Kontaktperson

Thorbjörn Gustavsson

+46 10 516 52 79

Läs mer om Thorbjörn

Kontakta Thorbjörn
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.