Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
Fukt

Fukt 2 - fortsättningskurs för fukttekniker och fuktskadeutredare

Fukt 2 – Fortsättningskurs för fukttekniker och fuktskadeutredare omfattar två kursdagar och genomförs 16 -17 april 2024 på RISE i Borås.

Kursen riktar sig till dig som vill få utökade kunskaper om fukt i byggnader och dess problematik. I utbildningen går vi igenom hur fukt transporteras, tolkning av uppmätta mätvärden, olika typer av riskkonstruktioner samt olika mätmetoder och hjälpmedel. Utbildningen går även igenom grunderna i ByggaF – metod för fuktsäker byggprocess såsom t ex fuktronder.

Efter avslutad utbildning får varje deltagare ett kursintyg med redovisat kursinnehåll som bevis på genomförd utbildning.

Målet med utbildningen är att kursdeltagaren efter avslutad kurs skall ha en ökad förståelse för hur fukt transporteras samt vilka skador fukt kan orsaka i byggnader och i olika typer av konstruktioner. Vidare är målet med utbildningen att kursdeltagaren skall få ökade kunskaper inom fuktområdet för att själv kunna arbeta som fukttekniker eller fuktskedeutredare.

Fukt 2 – fortsättningskurs för fukttekniker och fuktskadeutredare bygger vidare på kursen Fukt 1 – grundkurs för fukttekniker och fuktskadeutredare. Därför rekommenderar vi att man går kurserna i turordning men det är inget krav.

Pris: 10500:- exkl. moms

Övrig information

Fika och lunch ingår i kursen bägge kursdagarna. Kurspärm med aktuella föredrag ingår också i kursen.

Boende ingår dock ej i kursen, detta får varje kursdeltagare ordna själva.

Tillfällen

16 - 17 april 2024
Brinellgatan 4 Borås
Karta
16 apr 2024 - 17 apr 2024
09:00-16:00
10500 SEK (exklusive moms)
Utbildning
Fysiskt
Kursintyg
Svenska
Talare
Program
Talare

Thorbjörn Gustavsson

RISE AB
Program

Fördjupade kunskaper om fukt och fukttransport. Grundläggande kunskaper om riskkonstruktioner, ByggaF, tolkning av uppmätta mätvärden, konstruktionsdelar, mätmetoder och hjälpmedel. Kursen innehåller också enklare fuktberäkningar.

Anders Jansson

Kontaktperson

Anders Jansson

Teknologie magister

+46 10 516 57 26

Läs mer om Anders

Kontakta Anders
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.