Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo
Publik som räcker upp handen på en föreläsning om AI.
Foto: Elissa Garcia on Unsplashed

AI för Alla: En Introduktion med fokus på chatbotar

Dyk ner i den fascinerande världen av artificiell intelligens och upptäck hur chatbotar som ChatGPT omformar vår vardag. Genom denna utbildning får du en klarare bild av AI, dess potential och hur det kan påverka och effektivisera din organisation.

Välkommen till en insiktsfull och interaktiv introduktion till framtidens teknik!

Har du hört talas om AI men är osäker på vad det egentligen betyder? Känner du igen namnet ChatGPT men vet inte exakt vad det gör? Undrar du hur AI-baserade chatbotar kan gynna din organisation, eller vilka risker som kan uppstå när dina medarbetare interagerar med dem?

Utvecklingen av artificiell intelligens (AI) och chatbotar såsom ChatGPT går rasande fort och buzzworden är många. Med detta utbildningserbjudande får ni en chans att kliva in i AI-världen på ett underhållande och lärorikt sätt. Välkommen till en inspirerande introduktion till AI, med ett särskilt fokus på de chatbotar som just nu förändrar spelplanen!

Målgrupp & Innehåll:

Denna utbildning är för alla – oavsett om ni tillhör en mindre enhet, en större organisation, eller bara är genuint nyfikna. Vi bryter ner AI och chatbotar till bitar som alla kan förstå. Istället för att djupdyka i tekniska detaljer och tjänster, prioriterar vi insikt och förståelse.

Med ett interaktivt upplägg lämnar vi utrymme för livliga diskussioner och deltagarna uppmanas att ställa sina mest brännande frågor och dela med sig av sina perspektiv. Målet är att ni efter sessionen kommer att ha en gemensam grundförståelse för AI och dess möjliga inverkan på din verksamhet.

Praktisk information:

Varaktighet: 1–2 timmar.

Plats: Förslagsvis på plats hos er eller i annan lokal som ni ordnar, men vi kan också hitta alternativa lösningar. Hör av dig så hittar vi något som passar!

Kostnad:

25000 kr exkl. moms. Priset inkluderar rese- och boendekostnader för presentatören upp till 5000 kr.

Digitalt kan arrangemanget göras billigare.

Peter Nordström

Kontaktperson

Peter Nordström

Forskare

+46 10 516 62 04

Läs mer om Peter

Kontakta Peter
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.