Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Certifiering av ledningssystem för kvalitet - ISO 9001

Med ett ledningssystem som uppfyller kraven enligt ISO 9001 skapas förutsättning för effektiv verksamhetsstyrning, nöjda och återkommande kunder samt en hållbar utveckling. Genom en tredjepartscertifiering underlättas samarbeten med intressenter och affärsrelationer mellan organisationer.

Syfte

Att införa ett kvalitetsledningssystem är ett strategiskt beslut med syfte att förbättra organisationens prestanda och att kunna erbjuda produkter och tjänster som uppfyller kundkrav och tillämpliga författningskrav med fokus på ökad kundtillfredsställelse.

Ledningssystemets utformning utgår ifrån organisationens förutsättningar vilket innebär att hänsyn tas till organisationens målsättning, produkter och/eller tjänster, omvärldsfaktorer och intressenter när ledningssystemets processer fastställs. 

Vårt erbjudande

RISE Certifierings arbetssätt bygger på dialog och samarbete. Vi vill att våra revisoner ska bidra till utveckling av våra kunders ledningssystem och på så sätt skapa affärsnytta för dem. 

För våra ”större” kunder erbjuder vi vart tredje år möjligheten att utvärdera sitt ledningssystem med stöd av Focus for Future® och fastställa utvecklingsområden att fokusera på kommande treårsperiod.

Den starka kopplingen mellan forskningsinstitutet RISE och RISE Certifiering gör att våra revisorer har tillgång till expertis  och den senaste informationen inom många områden. Vi har ett tydligt uppdrag från vår ägare att skapa en hållbar framtid och ett konkurrenskraftigt näringsliv.

Med RISE Certifiering som certifieringsorgan får du en partner att växa med. Vi kan erbjuda ett antal ackrediterade tilläggstjänster för certifiering av kvalitetsledningssystem med koppling till lagstiftning inom områdena för End of Waste, Elektronikavfall och Företagshälsovård. Vi utför även samordnade revisioner för flera andra ledningssystemstandarder däribland ISO 14001 och ISO 45001, produkt och personcertifiering samt verifieringstjänster inom områdena för utsläppshandel och hållbarhet. 

Ackrediterade tilläggstjänster:

  • End of Waste för metallskrot – EU 333/2011 om kriterier för fastställande av när vissa typer av metallskrot upphör att vara avfall 
  • End of Waste för kopparskrot – EU 715/2013 om kriterier för när kopparskrot upphör att vara avfall
  • End of Waste för krossglas – EU 1179/2012 om kriterier för fastställande av när vissa typer av krossglas upphör att vara avfall
  • Elektronikavfall - NFS 2018:11 
  • Företagshälsovård - FHV 7/2016 Ledningssystem för kvalitet inom svensk företagshälsovård

Metod

En oberoende ackrediterad överenskommelse med specifika krav för certifiering av kvalitetsledningssystem säkerställs genom en inledande revision, årliga uppföljande revisioner samt omcertifieringsrevision var tredje år.

Se beskrivning av RISE certifieringsprocess för ledningssystem.

Leveranser

När organisationen uppfyller kraven för certifiering av ledningssystem för kvalité enligt ISO 9001:2015 kan ett certifikat ställas ut.

Mer information

Offertförfrågan

CAPTCHA

* Obligatoriskt

Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Tjänst

Certifiering av ledningssystem för kvalitet - ISO 9001

Certifiering

Certifiering ledningssystem

Leveransnivå

Ackrediterad

Pris

Pris vid offertförfrågan

Christoffer Ewers

Kontaktperson

Christoffer Ewers

Certifieringsingenjör

+46 10 516 63 46

Läs mer om Christoffer

Kontakta Christoffer
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Eva-Stina Hedin

Kontaktperson

Eva-Stina Hedin

Revisor

+46 10 516 59 22

Läs mer om Eva-Stina

Kontakta Eva-Stina
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Kontakt

Hittar du inte det du söker eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Skicka meddelande
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.