Hoppa till huvudinnehåll
RISE logo

Certifiering av ledningssystem för kvalitet - ISO 9001

Ett effektivt kvalitetsledningsarbete skapar förutsättningar för långsiktig framgång genom nytta såväl inom organisationen som för dess kunder. Genom tredjepartscertifiering enligt internationella standarder underlättas samarbete mellan organisationer i en alltmer global värld.

Varför certifiering enligt ISO 9001?

Organisationer som certifierar sig för ISO 9001 visar både internt och externt att den gör ett aktivt val gällande verksamhetens kvalitetsstyrning. Effektiva och systematiskt använda kvalitetsledningssystem tillför värde genom att tillvarata krav från intressenter och vända dessa till konkurrensfördelar.

Med RISE Certifiering som certifieringsorgan får du en partner att växa med. Vi tillhandahåller verifiering av utsläppsrätter samt ett stort utbud av certifieringstjänster inom ledningssystem, produkt och person. Våra revisorer finns över hela landet och för att säkra kompetensen har vi en mix av anställda och kontrakterade revisorer.

Den starka kopplingen mellan forskningsinstitutet RISE och RISE Certifiering gör att våra revisorer har den senaste informationen inom många områden. Vi har ett tydligt uppdrag från vår ägare att skapa en hållbar framtid och ett konkurrenskraftigt näringsliv.

RISE Certifierings arbetssätt bygger på dialog och samarbete. Vi vill med våra revisioner bidra till att utveckla våra kunders kvalitetsledningssystem. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att organisationen skall få största möjliga nytta av sitt kvalitetsledningssystem.

Metod

En oberoende ackrediterad överenskommelse med specifika krav för certifiering av kvalitetsledningssystem säkerställs genom en inledande revision, årliga uppföljande revisioner samt omcertifieringsrevision var tredje år.

Se beskrivning av RISE certifieringsprocess för ledningssystem.

Leveranser

När organisationen uppfyller kraven för certifiering av ledningssystem för kvalité enligt ISO 9001:2015 kan ett certifikat ställas ut.

Mer information

Offertförfrågan

CAPTCHA

* Obligatoriskt

Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Tjänst

Certifiering av ledningssystem för kvalitet - ISO 9001

Certifiering

Certifiering ledningssystem

Leveransnivå

Ackrediterad

Standarder

Pris

Pris vid offertförfrågan

Christoffer Ewers

Kontaktperson

Christoffer Ewers

Certifieringsingenjör

+46 10 516 63 46

Läs mer om Christoffer

Kontakta Christoffer
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Eva-Stina Hedin

Kontaktperson

Eva-Stina Hedin

Revisor

+46 10 516 59 22

Läs mer om Eva-Stina

Kontakta Eva-Stina
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.

Kontakt

Hittar du inte det du söker eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Skicka meddelande
CAPTCHA

* Obligatoriskt Genom att skicka in formuläret behandlar RISE dina personuppgifter.